Wever Ducré Wiro

Je hebt onopvallende lampen die samensmelten met de rest van het interieur en je hebt lampen die eruitspringen en de aandacht vragen. De lampen uit de Wever & Ducré Wiro serie vallen zeker in die laatste categorie. Deze opvallende ontwerpen in verschillende vormen en kleuren zijn een echte aanwinst voor je interieur. Het lijkt alsof de ontwerper bij het schetsen had afgesproken zijn pen niet van het papier te mogen halen. Dit samenspel van lijnen geeft een interessant en speels resultaat. Zo heeft de vorm van de Wiro Globe 2.0 hanglamp eigenlijk twee bekende vormen van een lampenkap ineen. De lamp is zo een nieuwe vertaling van traditionele vormen. De stalen draden geven de lampen een stoer en industrieel karakter en tegelijkertijd zorgt de openheid dat deze luchtig blijft. Een mooie combinatie voor boven de eettafel, in de keuken of op kantoor.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Over Wever & Ducré

Dit Belgische merk wil laten zien dat België niet alleen goed is in het maken van wafels en chocolade, maar ook in verlichting. Ze bieden een divers aanbod lampen die mooi staan in een klein appartement, maar ook in een grote hippe club. Wever & Ducré Is in het begin van de jaren 80 opgericht door een paar jonge Belgische ondernemers. Werklust, vertrouwen, enthousiasme, durf en creativiteit zijn de kernwaarden waar ze toen mee zijn begonnen en dit is tot op de dag van vandaag de filosofie van het bedrijf. Schoonheid is de inspiratiebron en tegelijkertijd het streven voor elk ontwerp. Belangrijk is dat hoogwaardige kwaliteit daarbij niet wordt vergeten. Wever & Ducré levert enkel het beste van het beste.

De diamanten van Wever & Ducré

Naast interpretaties van verschillende traditionele lampenkappen bevat deze serie ook meerdere vertalingen van de diamantvorm. De uitspraak ‘diamonds are a girl’s best friend’ is hier maar deels op van toepassing. Deze prachtige diamanten zijn namelijk ieder zijn beste vriend, ongeacht leeftijd of geslacht. De serie bevat verschillende groottes aangezien het lijnenspel rond de diamant elke keer anders is vormgegeven. Het is maar net waar je naar op zoek bent. De Wiro Diamond 3.0 hanglamp is breed en laag en de Wiro Diamond 1.0 hanglamp is een compactere versie. Je kunt ook verschillende versies aanschaffen en ze samenhangen in een groep. Genoeg mogelijkheden dus. Straalt een van deze diamanten binnenkort bij jou thuis?

Wever & Ducré Wiro bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Wever & Ducré. Dat betekent dat wij alle producten uit de Wever & Ducré Wiro collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.