Belgisch design: Wever & Ducré

Wever & Ducré is een Belgisch designlabel. In 1983 is dit merk opgericht door een groep jonge Belgische ondernemers. Omdat België officieel tweetalig is, was het lastig om met een goede naam te komen. Ze wilden kiezen niet voor een overwegend Vlaamse of overwegend Franse naam gaan en gingen daarom op zoek naar een naam die in beide talen fonetisch werkt. Ze kwamen toen met een samenstelling van de vijf kernwaarden die ze als cruciaal zagen voor het succes van het bedrijf. Werklust, Vertrouwen, Enthousiasme, Durf en Creativiteit. Kortweg Wever & Ducré. En sindsdien is het hun streven om met lampen te komen die voldoen aan deze vijf begrippen. Wever & Ducré heeft een bijzonder grote collectie verlichting voor binnenshuis als voor buitengebruik.

De andere familieleden: Wever & Ducré vloerlampen

Om de familie compleet te maken, stellen we je ook graag voor aan de andere Wever & Ducré vloerlampen. De grootste van het stel is de Tape 8.0 vloerlamp LED donkergrijs. Hij heeft een breedte van 18 centimeter, een diepte van 6 centimeter en een hoogte van maar liefst 80 centimeter. Door de IP-waarde van 65 kun je hem niet alleen binnenshuis plaatsen, maar komt hij ook uitstekend tot zijn recht in de buitenlucht. Hij kan wel tegen een stevige regenbui. Het middelmaatje is de Wever Ducré Tape 6.0 vloerlamp LED donkergrijs. Heb jij al een mooi plekje in gedachte voor deze vloerlamp? Je kunt hem een mooi plekje geven in de woonkamer, op je slaapkamer of op je balkon. Kijk maar waar je wat extra licht kunt gebruiken.

Wever & Ducré vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Wever & Ducré. Dat betekent dat wij alle Wever & Ducré vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke vloerlamp van Wever & Ducré en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Wever & Ducré vloerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Wever Ducré
Filters
Productsoort
Vloerlamp
Kleur
Fitting
Geschikt voor
Bediening
Kleurtemperatuur
Hoogte verstelbaar
Op voorraad
Woonstijl
Dimbaar
Prijs
Lichtrichting
Wattage
Lichtbron meegeleverd
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.