Wever & Ducré vloerlampen

De collectie Wever & Ducré vloerlampen laat je kennismaken met ontwerpen die je in eerste instantie niet aan lampen doen denken, maar je interieur toch echt wat extra licht geven. De kleinste van het stel is de Wever & Ducré Tape 4.0 vloerlamp LED donkergrijs. Hij doet geen vlieg kwaad en is net zo lief binnen als buiten. Het maakt niet uit of het om je woonkamer, je terras of je tuin gaat. Hij voelt zich eigenlijk overal net zo thuis. Handig, zo’n multifunctionele lamp. Hij heeft een breedte van 18 centimeter, een diepte van 6 centimeter en een hoogte van 40 centimeter. Klein, maar fijn! Ben je al benieuwd naar de andere Wever & Ducré vloerlampen uit deze familie? Wij laten je niet langer in spanning!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Belgisch design: Wever & Ducré

Wever & Ducré is een Belgisch designlabel. In 1983 is dit merk opgericht door een groep jonge Belgische ondernemers. Omdat België officieel tweetalig is, was het lastig om met een goede naam te komen. Ze wilden kiezen niet voor een overwegend Vlaamse of overwegend Franse naam gaan en gingen daarom op zoek naar een naam die in beide talen fonetisch werkt. Ze kwamen toen met een samenstelling van de vijf kernwaarden die ze als cruciaal zagen voor het succes van het bedrijf. Werklust, Vertrouwen, Enthousiasme, Durf en Creativiteit. Kortweg Wever & Ducré. En sindsdien is het hun streven om met lampen te komen die voldoen aan deze vijf begrippen. Wever & Ducré heeft een bijzonder grote collectie verlichting voor binnenshuis als voor buitengebruik.

De andere familieleden: Wever & Ducré vloerlampen

Om de familie compleet te maken, stellen we je ook graag voor aan de andere Wever & Ducré vloerlampen. De grootste van het stel is de Tape 8.0 vloerlamp LED donkergrijs. Hij heeft een breedte van 18 centimeter, een diepte van 6 centimeter en een hoogte van maar liefst 80 centimeter. Door de IP-waarde van 65 kun je hem niet alleen binnenshuis plaatsen, maar komt hij ook uitstekend tot zijn recht in de buitenlucht. Hij kan wel tegen een stevige regenbui. Het middelmaatje is de Wever Ducré Tape 6.0 vloerlamp LED donkergrijs. Heb jij al een mooi plekje in gedachte voor deze vloerlamp? Je kunt hem een mooi plekje geven in de woonkamer, op je slaapkamer of op je balkon. Kijk maar waar je wat extra licht kunt gebruiken.

Wever & Ducré vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Wever & Ducré. Dat betekent dat wij alle Wever & Ducré vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke vloerlamp van Wever & Ducré en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Wever & Ducré vloerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.