Wever & Ducré Wetro

In de hanglampen uit de Wever & Ducré Wetro serie zit een plafondlamp verstopt. Althans daar lijkt het op door de ronde, platte vorm van de lichtbron. De glazen open ronde lampenkap eromheen maakt dat de lichtbron goed zichtbaar is en dat deze meteen gereflecteerd wordt wat zorgt voor een interessant visueel effect. De vorm doet denken aan een cognacglas dat op zijn kop hangt en wat meteen gezellige associaties oproept. Het handgeblazen glas van de lampen is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: koper en zwart. Hang de Wetro 2.0 hanglamp bijvoorbeeld boven de eettafel of in de keuken om je ruimte zo een sfeervolle boost te geven. Benieuwd wat deze Wetro collectie van Wever & Ducré jou nog meer kan bieden? Ontdek alle opties die er zijn.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Wever & Ducré voor thuis en elders

Dit merk uit België wil laten zien dat het land meer in huis heeft dan wafels en chocolade. Zo zijn ze ook erg goed in het maken van verlichting volgens de laatste trends. Lampen die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook volgens de juiste waarden zijn gemaakt. Wever & Ducré doet dit al sinds de jaren tachtig. Als jonge ondernemers besloten ze een bedrijf in verlichting te beginnen. Werklust, vertrouwen, enthousiasme, durf en creativiteit zijn de kernwaarden waar ze toen mee zijn begonnen en dit is tot op de dag van vandaag de filosofie van het bedrijf. Schoonheid is de inspiratiebron en tegelijkertijd het streven voor elk ontwerp. De ontwerpen worden gemaakt met het idee dat ze zowel bij de mensen thuis als op openbare plekken tot hun recht komen.

Wever & Ducré Wetro lampen in het openbaar

De Wetro serie van Wever & Ducré is heel erg geschikt voor openbare ruimtes. Bijvoorbeeld in een restaurant, bar of hotel. Ze hebben een elegante, luxe uitstraling die een ruimte meteen van allure zal voorzien. De verschillende maten kunnen heel erg goed gecombineerd worden wanneer ze samen in een cluster worden opgehangen. De lichtbron verhoudt zich in elke versie op een manier tot de kap eromheen en daarmee is ook de reflectie anders. Dit vergroot het speelse effect wanneer ze samenhangen. De Wetro 1.0 hanglamp is de kleinste van het stel en de Wetro 3.0 hanglamp is het grootste familielid. De koperen versie geeft warm licht en de sfeer die hij zo uitstraalt doet je misschien wel denken aan een knisperend haardvuur. Hoe sfeervol?

Wever & Ducré Wetro bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Wever & Ducré. Dat betekent dat wij alle producten uit de Wever & Ducré Wetro collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.