Vitra banken

Actie: koop een Vitra bank en ontvang € 500,- shoptegoed

Bij aankoop van een Vitra bank kunt u voor € 500,- aan extra producten van Vitra uitzoeken. Maak uw Vitra collectie compleet met een salontafel, fauteuil of kies uit de vele verschillende accessoires. Het shoptegoed is alleen te gebruiken op ons assortiment van Vitra. Kom naar onze winkel of neem contact op voor deelname aan de actie. Deze actie is gedurende een volledig jaar geldig tot en met 30-08-2019.

Welke Vitra bank je ook noemt, je hebt sowieso een designklassieker te pakken. Neem de Vitra Polder Sofa bank. Deze kleurrijke Vitra bank is ontworpen door de Nederlandse topontwerpster Hella Jongerius en geïnspireerd op de langgerekte stukken polder die je in ons landschap vindt. Het vlakke en lage ontwerp van deze Vitra bank zorgt ervoor dat je heerlijk languit kunt liggen. Is de bank een maatje te groot voor je, dan is er gelukkig ook de Vitra Polder Compact bank. Zoals de naam al doet vermoeden is deze met de 225 centimeter breedte een stukje kleiner. Maar Vitra heeft nog meer prachtige banken in de collectie! Op deze pagina vind je ze allemaal.

Sorteren op
Toon als:

1-24 van 24 producten

Vitra: klassiek tot modern

Vitra is een uniek designlabel dat haar oorsprong vindt in Zwitserland. Al sinds de jaren 50 produceert het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires. Vitra producten staan bekend om haar streven naar duurzaamheid en uniciteit. De producten zijn qua vorm vaak zo kenmerkend dat je ze vast wel eens hebt gezien, al weet je misschien niet eens dat ze van Vitra zijn. De producten vind je zowel in huis als in kantoren en openbare instellingen. De producten van Vitra zijn ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Designklassiekers kent Vitra meer dan genoeg, maar ook moderne ontwerpen sieren de collectie. Wat dacht je van de Vitra Mariposa serie? Deze is in 2014 ontworpen door Edward Barber en Jay Osgerby. Een recent ontwerp, dus!

Vitra bank op maat

Zoals gezegd is de Mariposa serie een recent ontworpen Vitra bank. Bijzonder aan deze collectie zitmeubels zijn de verstelbare rug- en zijleuningen. De leuningen van deze Vitra bank, zoals de Mariposa 3-zits bank, kunnen trapsgewijs naar buiten worden gebogen tot een maximale hoek van 30 graden. Maar voor jij die gaat aanpassen naar de gewenste afmetingen, moet je eerst nog de juiste afmeting voor je Vitra bank bepalen. Ga je bijvoorbeeld voor de Mariposa 2-zits bank met een minimale breedte van 180 centimeter? Of kies je de Mariposa 2,5-zits bank? Dankzij de naar buiten verstelbare zijleuningen kun je de breedte van deze Vitra bank aanpassen tot maar liefst 241 centimeter. Dit maakt de Vitra bank perfect om op te lezen, tv te kijken en zelfs een dutje te doen. Wat wil je nog meer?

Unieke Vitra banken

Een Vitra bank staat bekend om zijn originaliteit. Dat geldt ook voor de grappig vormgegeven Freeform Sofa bank! Deze unieke Vitra bank doet met zijn organische vormen denken aan platte, afgeronde rivierstenen. De elegante bank werd rond 1950 ontworpen door Isamu Noguchi en in beperkte aantallen geproduceerd. Sinds 2002 wordt deze Vitra bank opnieuw gemaakt door het Zwitserse merk. Minder elegant, maar minstens zo origineel is de Nelson Bench bank. Deze essenhouten Vitra bank doet het niet alleen goed als zitmeubel, maar ook als salontafel en sidetable. Als dat niet handig is!

Vitra bank bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij elke Vitra bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Vitra bank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Vitra bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Vitra
Naar boven