Actie: gratis HAL Ottoman cadeau bij aankoop van een HAL Lounge Chair van Vitra

Actie: 5+1 gratis op een selectie eetkamerstoelen van Vitra.

Actie: gratis kruk naar keuze bij aankoop van een Vitra Loungefauteuil & voetenbank

De acties zijn geldig t/m 31 januari 2023. Bekijk hier de voorwaarden.

Vitra: klassiek tot modern

Vitra is een uniek designlabel dat haar oorsprong vindt in Zwitserland. Al sinds de jaren 50 produceert het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires. Vitra producten staan bekend om haar streven naar duurzaamheid en uniciteit. De producten zijn qua vorm vaak zo kenmerkend dat je ze vast wel eens hebt gezien, al weet je misschien niet eens dat ze van Vitra zijn. De producten vind je zowel in huis als in kantoren en openbare instellingen. De producten van Vitra zijn ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Designklassiekers kent Vitra meer dan genoeg, maar ook moderne ontwerpen sieren de collectie. Wat dacht je van de Vitra Mariposa serie? Deze is in 2014 ontworpen door Edward Barber en Jay Osgerby. Een recent ontwerp, dus!

Een Vitra bank op maat

Zoals gezegd is de Mariposa serie een recent ontworpen Vitra bank. Bijzonder aan deze collectie zitmeubels zijn de verstelbare rug- en zijleuningen. De leuningen van deze stoffen design bank, zoals de Mariposa 3-zits bank, kunnen trapsgewijs naar buiten worden gebogen tot een maximale hoek van 30 graden. Maar voor jij die gaat aanpassen naar de gewenste afmetingen, moet je eerst nog de juiste afmeting voor je Vitra bank bepalen. Ga je bijvoorbeeld voor de Mariposa 2-zits bank met een minimale breedte van 180 centimeter? Of kies je de Mariposa 2,5-zits bank? Dankzij de naar buiten verstelbare zijleuningen kun je de breedte van deze Vitra bank aanpassen tot maar liefst 241 centimeter. Dit maakt de Vitra sofa perfect om op te lezen, tv te kijken en zelfs een dutje te doen. Wat wil je nog meer?

Vitra banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij elke Vitra bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Vitra bank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Vitra bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Vitra