Naar boven

Fermob – dé tuinmeubelspecialist

Het Franse Fermob is al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. Bij Flinders zijn we daarom apetrots dat wij officieel dealer van dit designmerk zijn en alle tuinstoelen, tuintafels en loungestoelen van Fermob kunnen leveren. En dit Franse label produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Dit heeft geleid tot een hele toegankelijke collectie die vol joie de vivre zit, oftewel ‘levensvreugde’. Bijzonder aan de buitenmeubels van Fermob is de speciale anti-roestbehandeling die zij krijgen. Hierdoor zijn de meubels bestand tegen extreem natte, vochtige en zoute omgevingen. De banken van Fermob zijn, net als de andere ontwerpen van dit Franse merk, verkrijgbaar in oneindig veel vrolijke kleuren. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je vrolijkgekleurde Fermob bank na één of meerdere seizoenen dof oogt: de poedercoating die wordt gebruikt voor Fermob meubels is gemaakt van 100% polyester en is UV-bestendig. En niet geheel onbelangrijk: de banken van Fermob zijn zeer comfortabel!

Plof neer op de Fermob bank

Bij een tuinbank denk je niet meteen aan een bank waar je ‘even lekker op neerploft’. Wacht maar tot je de Bellevie bank van Fermob hebt gezien! Deze tuinbank heeft namelijk zachte, dikke kussens die dankzij de Sunbrella outdoor fabric ook nog eens bestand zijn tegen vlekken. Hier kun je echt úren op loungen. Zoek je juist een Fermob bank die je even gemakkelijk aan tafel schuift? Dan is de Luxembourg tuinbank wellicht iets voor jou. Wil je iets meer comfort, dan biedt de Luxembourg tuinbank met rugleuning uitkomst. Beiden zijn verkrijgbaar in oneindig veel vrolijke kleuren. En dat geldt tot slot ook voor de Monceau tuinbank, die een tikkeltje eleganter aandoet dan de vorige twee. Dit komt door de licht golvende zitting die de Fermob bank niet alleen een mooie uitstraling geeft, maar ook een flinke dosis comfort. Hup, de tuin in!

Fermob bank bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij iedere Fermob bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Fermob bank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fermob bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.