Actie: gratis HAL Ottoman cadeau bij aankoop van een HAL Lounge Chair van Vitra

Actie: 5+1 gratis op een selectie eetkamerstoelen van Vitra, nu met gratis soft seats bij aankoop van de 5+1 actie.

Actie: gratis kruk naar keuze bij aankoop van een Vitra Loungefauteuil & voetenbank

De acties zijn geldig t/m 31 januari 2023. Bekijk hier de voorwaarden.

Vitra: klassiek tot modern

Vitra is een uniek design label dat haar oorsprong vindt in Zwitserland. Al sinds de jaren vijftig produceert het bedrijf prachtige design meubels, verlichting en woonaccessoires. Vitra producten staan bekend om haar streven naar duurzaamheid en uniciteit. De producten zijn qua vorm vaak zo kenmerkend dat je ze vast wel eens hebt gezien, al weet je misschien niet eens dat ze van Vitra zijn. De producten vind je zowel in huis als in kantoren en openbare instellingen. De producten van Vitra zijn ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Design klassiekers kent Vitra meer dan genoeg, maar ook moderne ontwerpen sieren de collectie. Wat dacht je van de Vitra Mariposa serie? Deze is in 2014 ontworpen door Edward Barber en Jay Osgerby. Een recent ontwerp, dus!

Vitra Mariposa in verschillende matent

De Vitra Mariposa sofa heeft dus verstelbare rug- en zijleuningen. Maar voor jij die gaat aanpassen naar de gewenste afmetingen, dien je eerst nog een keuze te maken uit de verschillende maten waarin de Vitra Mariposa sofa te verkrijgen is. Ga je bijvoorbeeld voor de Mariposa 2-zits bank met een minimale breedte van 180 centimeter? Of wil je nog een stapje groter en kies je de Mariposa 2,5-zits bank met een minimale breedte van 211 centimeter? Let wel, dankzij de naar buiten verstelbare zijleuningen kun je de breedte aanpassen tot maar liefst 241 centimeter. Zo is je Vitra Mariposa sofa ineens een stuk groter! De leuningen kunnen trapsgewijs naar buiten worden gebogen tot een maximale hoek van 30º. Dit maakt de Vitra Mariposa een ideale bank om op te lezen, tv te kijken en zelfs een dutje te doen. Wat wil je nog meer van een sofa?

Geef kleur aan je woning

Met de Vitra Mariposa sofa maak je je woonkamer niet alleen een stuk comfortabeler, maar geef je ook nog eens kleur aan de ruimte! Alle banken uit de collectie zijn namelijk verkrijgbaar in geel, roze, groen, lichtgrijs en donkergrijs. De kussens die worden meegeleverd met de Vitra Mariposa sofa zijn in dezelfde kleur als de bank. Dit zorgt ervoor dat de sofa, ondanks de vrolijke kleur, toch een rustige aanblik geeft. Over rusten gesproken: vind jij het fijn om je soms even helemaal terug te trekken? Dan is de Vitra Mariposa Love Seat fauteuil wel iets voor jou! In deze fantastische loungestoel kun je heerlijk wegkruipen – in je eentje of met z’n twee. Aan jou de keus!

Vitra Mariposa bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij elk product uit de Vitra Mariposa collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Vitra Mariposa product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van de Vitra Mariposa collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.