&tradition Cloud

Een &tradition Cloud zitmeubel maakt zijn naam meer dan waar. De meubels uit deze serie zijn voorzien van zachte en comfortabele kussens, waardoor je het gevoel hebt dat je heerlijk op een wolk plaatsneemt. En niet alleen het zitgedeelte is gemaakt om lekker in weg te zakken, ook de zijkanten en rugleuning bestaan uit donzige kussens. Wanneer je gaat zitten in de &tradition Cloud fauteuil merk je direct dat er voor hoogwaardige materialen gekozen is. Het zitcomfort is optimaal dankzij het gebruik van schuimrubber en veren. Doe je ogen dicht en je waant jezelf in de wolken. Kijk snel welk &tradition Cloud zitmeubel het beste aan jouw wensen voldoet en laat je meevoeren.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

&tradition: klassiek en modern

In 2010 werd het Deense designlabel &tradition opgericht. Dit jonge merk hecht veel waarde aan traditioneel design, en brengt dit uit in een nieuw jasje. Deze werkwijze zie terug in elk &tradition product, van bank tot hanglamp. Je voelt je direct op je gemak bij hun design items, doordat er oude vertrouwde elementen worden gecombineerd met nieuwe materialen of technieken. Een goed voorbeeld van oud versus nieuw is de Marble Lights serie. Deze tijdloze lampen zijn modern en strak vormgegeven, met een marmeren fitting. Ook de &tradition Cloud familie combineert klassiek met hedendaags: het afgeronde frame heeft een traditionele uitstraling, en de moderne Kvadrat stoffen maken de bank helemaal van nu.

&tradition Cloud banken

Heb je ooit wel eens gedroomd dat je over de wolken liep? En dat je er misschien zelfs een dutje deed? Die droom wordt werkelijkheid met de &tradition Cloud serie. De Cloud banken zijn zo vormgegeven dat het voelt alsof je op een wolk ligt. Voor het ultieme schoonheidsslaapje ben je bij de &tradition Cloud bank driezitter aan het juiste adres: deze bank is 220 centimeter breed en dus net zo groot als het gemiddelde bed. De &tradition Cloud bank tweezitter van 168 centimeter breed is dan weer heel geschikt om je benen wat rust te geven en lekker met de voeten van de vloer iets te lezen of tv te kijken. Je voelt je in de wolken met de &tradition Cloud serie.

Italië versus Denemarken

Ontwerper Luca Nichetto daagde zichzelf uit en bedacht een design waarin Deens en Italiaans erfgoed elkaar ontmoetten. Uit de Deense traditie gebruikte hij de strakke lijnen en de slanke vormgeving van het onderstel, en uit de Italiaanse traditie gebruikte hij de zachte, bolle kussens. Het resultaat, de &tradition Cloud serie, is dus echt het beste van beide werelden. Een mooi voorbeeld van de rechte Deense lijnen en de ronde Italiaanse vormen is de &tradition Cloud poef. Deze poef staat stevig op zijn poten en is dankzij het zachte kussen heel comfortabel. Door het compacte formaat is deze poef uit de &tradition Cloud serie ook goed te gebruiken in een kleiner appartement. Zo is Deens-Scandinavisch wonen voor iedereen weggelegd.

&tradition Cloud bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &tradition Cloud zitmeubels. Dat betekent dat wij elke product uit de &tradition Cloud serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de &tradition Cloud serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de &tradition Cloud reeks, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.