Actie: -20% op alles van Muuto

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Muuto. De actie geldt t/m 28 november.

Nieuw perspectief van Muuto

Het Deense merk Muuto is in 2006 opgericht door Kristian Byrge en Peter Bonnen. Ze halen de inspiratie voor hun merk uit het Finse woord Muutos, wat 'nieuw perspectief' betekent. De naam staat symbool voor de ambitie die beide heren hebben: ze willen de Scandinavisch designwereld een nieuwe impuls geven. Deze twee pioniers zijn niet bang om Denemarken prominent op de kaart te zetten met vernieuwende designs. Ze werken samen met bekende ontwerpers zoals Harri Koskinen, Louise Campbell, Form Us With Love en Norway Says. De collectie van Muuto breidt zich steeds verder uit, zoals met de Muuto Connect serie: een innovatief ontwerp om je eigen persoonlijke bank te maken.

Creëer je eigen Muuto Connect

Het Noorse ontwerpersduo Anderssen & Voll is het meesterbrein achter de Muuto Connect collectie. Duidelijke lijnen en precieze proporties geven de Connect serie van Muuto een modern, maar toch tijdloze Scandinavische uitstraling. De Connect bank van Muuto stel je zelf uit verschillende modules samen, vandaar ook de naam van de bank. Zet een paar zitmodules op een rij en je hebt een Muuto Connect bank tweezitter. Voeg een middenstuk toe en je hebt een Muuto Connect bank driezitter. Kies voor een speels effect met aan de ene kant wel, en aan de andere kant juist niet een armleuning. Of ga voor een mooie grote bank: de Muuto Connect bank driezitter met poef. Je kan uiteraard zelf kiezen aan welke kant je de poef bevestigd. Slaat de keuzestress al een beetje toe? Geen zorgen, het team van Flinders helpt je graag met het uitzoeken van de perfecte samenstelling.

Muuto Connect bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij elke Muuto Connect bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Muuto Connect serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Muuto Connect collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.