HAY Can

De HAY Can sofa is een bank die als het ware opnieuw werd uitgevonden door de gebroeders Bourellec. Door de vormgeving van de Can bank terug te brengen naar het oorspronkelijke ontwerp, ontstond er een eenvoudige, comfortabele sofa waar iedereen van houdt. Tel daarbij op dat de HAY Can bank als een plat pakje bij je thuis wordt afgeleverd en je begrijpt: de Bouroullecs hebben echt rekening gehouden met de moderne mens. Snel, simpel en minder belastend voor het milieu, het kan allemaal met de Can bank van HAY. Zoals de ontwerpers ook zeggen: “you can make it, just don’t be afraid.” Je hoeft alleen nog maar een variant van de HAY Can bank uit te kiezen die past bij jouw interieur! Wat denk je van de HAY Can 2-zitsbank?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

HAY design

HAY is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat HAY inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen (hout, katoen). Voor de HAY Can sofa kun je dan ook kiezen uit verschillende soorten canvas als bekleding en diverse kleuren voor het stalen frame. De strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische van de banken die typerend is voor Scandinavisch design.

Het Can allemaal

Met de HAY Can bank kun je alle kanten op. Niet alleen heb je keuze uit diverse kleuren voor de bekleding en het stalen frame, maar er zijn ook verschillende afmetingen beschikbaar. De tweezitter die we al noemden kun je bijvoorbeeld combineren met de HAY Can fauteuil. Deze bank-voor-één heeft een breedte van maar liefst 97 centimeter en is 92,5 centimeter diep. Daar kun je je dus heerlijk in oprollen! Vind je het niet erg om te delen, of wil je een groter exemplaar voor jezelf, dan is de HAY Can 3-zitsbank wel iets voor jou. Deze gigantische sofa is maar liefst 274 centimeter breed en net zo diep als de fauteuil. Pak wat te drinken, een goed boek of de afstandsbediening… En genieten maar! Met de HAY Can serie is het allemaal mogelijk.

HAY Can bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elke HAY Can bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke HAY Can bank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een HAY Can bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.