Actie: gratis Barkandle theelichthouder bij € 100+ aan Alessi

Bij besteding van minimaal € 100 aan producten van Alessi krijg je nu de Barkandle theelichthouder t.w.v. € 25 euro cadeau. De actie geldt t/m 31 december.

Sorteren op

1-34 van 34 producten

Over Alessi

Alessi is een Italiaans designlabel dat sinds de oprichting in 1921, huishoudartikelen tot een lust voor het oog maakt. Het geliefde designlabel is opgericht door Giovanni Alessi die zich door alledaagse, huishoudproducten liet inspireren. Het doorgaans stoffige imago van deze items sprak hem aan en wilde dit imago volledig transformeren. Het label kwam vanaf de overname van Alberto Alessi in 1980 in een stroomversnelling terecht. Zo groeide de vraag naar stijlvolle huishoudspullen en begon het bedrijf samen te werken met verschillende ontwerpers. Tegenwoordig werkt Alessi samen met internationaal gevestigde ontwerpers zoals Alessandro Mendini, Philippe Starck en Eero Aarnio. Samen creëerden ze de populaire Circus collectie, de iconische Juicy Salif citruspers en zelfs een uitgebreide kerst design collectie compleet met de Alessi kerststal!

Kerst van A tot Z

De alomvattende kerstcollectie van Alessi biedt je alles wat je nodig hebt om kerst op jouw manier te vieren. In deze collectie vind je kerstdecoratie voor een kleine kerst, zoals de Alessi kerstboom woondecoratie, of voor een moderne kerst, met de kerststal compleet met Alessi kerstfiguren. Ook voor cadeaus kun je bij Alessi terecht. Zo vind je hier de mooiste kerstcadeaus zoals de North Tide cocktail cadeauset of prachtig bestek om de tafel mee te dekken. De collectie heeft een feestelijk, speels en veelzijdig karakter waardoor alle items uit deze collectie ook buiten de feestdagen om gebruikt kunnen worden en met letterlijk ieder interieur gecombineerd kan worden. Op deze manier kun je er ook na de feestdagen van genieten.

Alessi Kerst bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij elk product uit de Alessi Kerst serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Alessi Kerst collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.