Emu Aero

Bij tuinmeubilair kun je gaan voor natuurlijke materialen en organische vormen die opgaan in de omgeving of juist voor meer industriële materialen en geometrische vormen die in contrast staan met hun natuurlijke omgeving. Heeft het laatste jouw voorkeur? Bekijk dan eens deze Emu Aero serie. Een serie grafisch geïnspireerde ontwerpen waarbij het lijkt alsof strakke lijntekeningen tot leven zijn gekomen. De Aero tuinstoel voelt met zijn dunne lijnen licht en luchtig waardoor hij toch ook mooi samenspeelt met zijn omgeving. Mooi dus ook voor grotere buitenruimtes waar je veel stoelen nodig hebt. Ze zijn verkrijgbaar in vier toegankelijke kleurtinten. Nog een handig feitje, ze zijn stapelbaar tot wel twaalf stuks!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Emu staat voor kwaliteit en elegantie

Emu is een merk met sterke Italiaanse roots. Inmiddels verkopen ze hun collecties met elegant en comfortabel buitenmeubilair over de hele wereld. Van Australië tot Noord-Amerika en van Zuid-Amerika tot Azië. De kwalitatief sterke producten zijn geschikt voor alle situaties en omstandigheden over de hele wereld. Ook in samenwerkingen opereren ze internationaal. Bekende ontwerpers uit verschillende landen delen hun ervaringen en ideeën om nieuwe producten te blijven produceren passend bij de huidige tijdsgeest en stijlvoorkeuren. Er wordt veel aandacht geschonken aan het productieproces en nieuwe technologieën. Alles om esthetiek en kwaliteit te waarborgen. Je weet dus zeker dat je met een aankoop uit de Aero serie goed zit. Er zullen vele zomers volgen waarin je elke keer weer blij bent met deze aankoop.

Grafische lijnen in de Emu Aero serie

Het grafische lijnenspel uit de Aero serie komt het best tot zijn recht in de barkrukken uit deze serie. De Aero barkruk 64 cm steekt met zijn ranke poten af tegen het zitgedeelte waar de lijnen dichter op elkaar zitten en dus meer compact is. Het is het lange ranke model waar de andere stoelen de meer standaard gebouwde mensen zijn. Dit geeft de barkruk iets elegants en sierlijks. Mooi voor aan een buitenbar of keuken. Wil je nog meer nadruk op de hoogte leggen of is je oppervlakte gewoonweg wat hoger? Kies dan voor de Aero barkruk 75 cm. Beide zijn voorzien van een steun voor de voeten. Want schoonheid is niet alles, hij moet ook gewoon lekker zitten.

Emu Aero bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij alle stoelen uit de Emu Aero serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.