Emu Re-Trouve

Met de Re-Trouve collectie van Emu voel je je gegarandeerd als een koning op zijn troon. Met de invloeden van traditioneel rotan, geometrische vormen en het gebruik van metaal worden verschillende stijlen met elkaar gecombineerd. De Re-Trouve stalen tuintafel imiteert bijvoorbeeld de vormen die je ook bij een rotan tafel zou zien. Een vintage tintje met een moderne algehele stijl zorgt ervoor dat jouw Re-Trouve tuinset de blikvanger van de tuin wordt. Leun dus lekker achterover en geniet van de bijzondere vormen, materialen en imitaties. Neem bijvoorbeeld de Re-Trouve tuintafel en de Re-Trouve armchair tuinstoel. Het sierlijke design van de meubels nodigt je uit om snel plaats te nemen en te genieten in de buitenlucht. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Emu: Italië op zijn best

Ciao Bella! Emu is een internationaal merk met sterke Italiaanse roots en 69 jaar ervaring in de designwereld. De missie van het bedrijf is om de Italiaanse cultuur van het leven in de open lucht de wereld in te brengen door kenmerkende meubels te produceren die zowel geschikt zijn voor privéomgevingen als zakelijke ruimtes. Daarom worden Emu’s collecties geproduceerd voor elke situatie in verschillende stijlen, settingen en plekken op de wereld. Emu is overal. Bekende designers als Arik Levy, Christophe Pillet en Paola Navone helpen vaak een handje mee en zorgen voor krachtig design, harmonieuze stijlen en herkenbare vormen. Emu neemt geen genoegen met minder dus werken ze met de meest geavanceerde technologieën en productiematerialen.

Patricia Urquiola zit achter Emu Re-Trouve

Patricia Urquiola is de designer van de Emu Re-Trouve collectie. Ze is geboren in Oviedo in Spanje en woont nu in Milaan. Patricia studeerde architectuur aan Madrid Polytechnic en Milan Polytechnic en heeft met veel bekende Spaanse en Italiaanse designers gewerkt. In 2001 opende ze haar eigen studio waarmee ze inmiddels ontwerpt voor de grootste Italiaanse en internationale bedrijven. Sommige van haar producten zijn uitgestald in bepaalde musea en ze won vele prijzen. Denk bijvoorbeeld aan de Gold Medal of Fine Arts van de Spaanse overheid. Een voorbeeld uit Patricia’s Re-Trouve collectie is de Emu Re-Trouve tuintafel. Deze tafel is een hedendaagse interpretatie van de traditionele rotan tafel. Combineer deze tuintafel met de Re-Trouve tuinstoel die dezelfde traditionele rotanstijl heeft. Deze stoel zal jouw tuin snel een vintage tintje geven, maar toch modern houden.

Emu Re-Trouve Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij elk product uit de Emu Re-Trouve collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.