Actie: -20% op alle voorradige producten van EMU

Je ontvangt nu 20% korting op alle voorradige producten van EMU.

Over Emu

Dit merk heeft sterke Italiaanse roots en bestaat dan ook al meer dan 65 jaar. Het buitenmeubilair van Emu is geschikt voor allerlei verschillende situaties en is daarmee internationaal bekend geworden. De producten hebben een ideale mix van elegantie en comfort en zijn voorzien van een sterk designkarakter. Emu heeft dan ook met verschillende bekende internationale ontwerpers samengewerkt. Voor het materiaal van de producten wordt er voornamelijk gebruikgemaakt van staal, aluminium en innovatieve technische materialen. Tijdens het productieproces gebruiken ze de nieuwste technieken en het eindproduct wordt altijd uitvoerig gecontroleerd. Zo weet Emu zeker dat ze enkel de beste kwaliteit leveren. Bij aanschaf van een van de Athena producten weet je zeker dat je voor lange tijd goed zit.

Buiten eten met Emu Athena design

Deze fijne serie met stalen buitenmeubels bevat ook een praktische tafel: de Athena tuintafel 180x90. Het onderstel is zo ontworpen dat de tafelpoten niemand in de weg zitten wanneer ze plaatsnemen aan deze tafel. Het tafelblad heeft een open rasterstructuur wat de tafel een luchtig uiterlijk geeft en in het midden is een gat vrijgelaten voor de parasol, want buiten eten is toch het lekkerst in de schaduw. De tafel is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: antique iron, indian brown, mat wit en zwart. Wil je na een lekkere lunch aan tafel even uitbuiken in een lekkere luie stoel? Dat kan in de Athena loungestoel. Het is een fijne ruime stoel om heerlijk in tot rust te komen. Ook hier kun je bijpassende kussens bijbestellen voor ultiem comfort.

Emu Athena bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Emu Athena collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Athena serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.