Emu Star

Bij de Emu Star tuinmeubelen is het eerste wat je denkt: laat de zomer maar beginnen! Deze collectie tuinmeubelen lijkt namelijk regelrecht te zijn weggelopen uit het zonnige zuiden. Door de vormgeving en de warme kleuren waan je je in no time op een mediterraan terrasje. Goed nieuws: je hoeft niet ver te reizen voor dit gevoel, want je zet de Emu Star tuinmeubelen gewoon in je eigen tuin of op je eigen balkon. Zo’n fijne aanwinst voor je tuin is bijvoorbeeld de Emu Star Bench bank. Deze comfortabele Emu Star buitenbank is verkrijgbaar in vijf neutrale kleuren, maar je kunt ook kiezen voor drie in het oog springende knalkleuren: groen, blauw of rood. Claim maar snel je plekje, anders is iemand je misschien voor!

Actie: -25% op alle voorradige producten van Emu

Je ontvangt nu 25% korting op alle voorradige producten van Emu.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Emu Design

Het tuinmeubilair van Emu is de crème de la crème van het Italiaanse buitendesign. Al sinds de jaren 50 brengt Emu de mooiste tuinmeubelen op de markt. Het bedrijf werd opgericht door Dante Menconi en de broers Aldo en Angelo Biscarini. Het trio ontwikkelde een nieuwe techniek waarbij staal bedekt wordt met een laag plastic. Deze methode betekende hun grote doorbraak in de meubelbranche, want de techniek was perfect voor metalen tuinmeubels die zonder plastic laag zouden gaan roesten. Ook nu nog maakt Emu voornamelijk metalen buitenmeubilair, zoals de Emu Star serie. Met de Emu Star Stool barkruk brengen ze het frame de hoogte in, zodat jij comfortabel aan de bar kan zitten. Lees hier tips om je metalen tuinmeubelen te onderhouden.

Ster van het tuinmeubilair

Wij zien het voor ons: op een heldere avond vallende sterren spotten op de Emu Star stoel met armleuningen. En zijn er geen sterren te bekennen? Niet getreurd, dan zorgen de fijne kleuren en het zitcomfort er toch voor dat je een fijne avond hebt. Want deze stoel is in maar liefst negen prachtige kleuren verkrijgbaar. Ga jij voor je lievelingskleur, of creëer je een bont kleurenfestijn op je balkon door verschillende tinten met elkaar te combineren? Wil je echt een mix-en-match sfeer creëren, zet er dan ook eens een Emu Star stoel bij. Deze stoel heeft geen armleuningen maar doet absoluut niet onder in zitcomfort of stijl.

Emu Star tafels

De Emu Star serie schittert in de eenvoud van het ontwerp. Als iemand je vraagt om een tafel te tekenen, is de kans groot dat je een Emu Star tafel rechthoek op papier zet. Maar vergis je niet: het ontwerp is misschien eenvoudig, maar Emu kiest wel voor de beste materialen en mooiste kleuren. Deze tafel biedt plaats aan zes mensen, dus dat wordt gezellig en kwalitatief dineren in de tuin of op het dakterras! Heb je geen grote buitenruimte maar wil je wel comfortabel kunnen eten? Dan is de Emu Star tafel vierkant, geschikt voor maximaal vier stoelen, een goede keuze.

Emu Star bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu Star tuinmeubelen. Dat betekent dat wij alles van de Emu Star serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Emu Star collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Emu Star, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.