Actie: -20% op alle voorradige producten van EMU

Je ontvangt nu 20% korting op alle voorradige producten van EMU.

Emu: Italië op zijn best

Met hun sterke Italiaanse roots en 69 jaar ervaring in de designbusiness is Emu een waar begrip in de wereld van design. Over de hele wereld zijn er producten uit de buitencollecties van het merk te vinden. En dat is niet zo gek, deze collecties zijn geschikt voor elke situatie. Voor zowel zakelijk als privé, in verschillende stijlen en op settingen en plekken over de hele wereld. Emu is overal. De beste designers als Arik Levy, Christophe Pillet en Paola Navone worden ingeschakeld om samen te werken wat resulteert in prachtige collecties die krachtig design, harmonieuze stijlen en herkenbare vormen bevatten. Het beste van het beste is alleen goed genoeg voor Emu dus werken ze met de meest geavanceerde technologieën en productiematerialen. Goed bezig!

Emu Mom tuinmeubels met Franse roots

Florent Coirier is het brein achter deze Mom collectie. Zijn motto? “We believe in the object with meaning and gives meaning to everyday life.” Dat kun je dan ook zien in zijn producten. Hij ontwerpt eenvoudige producten met sterke details die altijd praktisch en functioneel moeten zijn. Zijn collecties zijn stuk voor stuk tijdloos, maar hebben allemaal een uniek detail of materiaal. Dit talent is geboren in Nantes in 1983 en woont en werkt op dit moment in Parijs. Na zijn afstuderen op design aan de ENSAAMA Olivier de Serres haalde hij zijn Bachelor of Design en een master aan het Birmingham Institute of Art and Design in Engeland. Hierna ging hij weer terug naar Frankrijk waar hij zijn eigen studio opzette bij Montmartre. 

Emu Mom bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij elk product uit de Emu Mom collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.