Actie: -20% op alle voorradige producten van EMU

Je ontvangt nu 20% korting op alle voorradige producten van EMU.

Emu: Italië op zijn best

Sterke Italiaanse roots en 69 jaar ervaring in de designbusiness resulteert in een krachtig internationaal merk genaamd Emu. Hun missie? De Italiaanse cultuur van het leven in de open lucht naar buiten brengen door kenmerkende meubels te produceren die traditie, technologische innovatie en kwaliteit combineren. Daarom maakt Emu buitencollecties voor elke situatie, voor zowel zakelijk als privé, in verschillende stijlen, settingen en plekken op de wereld. Emu is overal. Ze werken met bekende designers als Arik Levy, Christophe Pillet en Paola Navone die krachtig design, harmonieuze stijlen en herkenbare vormen creëren. Het beste van het beste is alleen goed genoeg voor Emu. Daarom werken ze met de meest geavanceerde technologieën en productiematerialen. Daar worden wij alleen maar blij van.

Snoozen maar op een EMU fauteuil

De EMU Snooze loungestoel is de droom van elke fanatieke lounger. Even wegdommelen in de zon zorgt al snel voor een paar uur durend dutje aangezien je in een cocon ligt van textiel. De loungestoel kun je verstellen in twee standen dus kun je kiezen of je nog even wil lezen of toch gaat voor dat dutje. Weerbestendig zijn ze ook, die tuinstoelen van EMU. Toch handig als we last krijgen van een zomerse storm. Kijk ook eens naar de Rio R50 schommelstoel van EMU als je nog lekkerder in wilt dommelen. Ook luier je in stijl met de Riviera fauteuil van het Italiaanse merk EMU. De tuinmeubels uit de Riviera collectie hebben strakke lijnen en een elegant, minimalistisch design. Zeker de Riviera fauteuil is een pareltje. De stoel is volledig gemaakt van staal in buisvorm. Dit zorgt voor een luchtig design waar het briesje van de Italiaanse Riviera zachtjes doorheen waait. Is dat even lekker zomers.

EMU fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van EMU. Dat betekent dat wij alle fauteuils van EMU kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.