Emu Rio

De Emu Rio collectie fleurt op een eenvoudige manier jouw tuin op. Met de verschillende items als de Rio R50 schommelstoel, de Rio R50 salontafel 104 en de Rio R50 barkruk buiten heb je veel keuze. De collectie past door het uitgebreide kleurenpalet bij verschillende interieurstijlen zoals klassiek en modern. Combineer bijvoorbeeld de Rio R50 schommelstoel met klassieke elementen en een warm dekentje voor in de avond. Zo zijn de meubelen de hele dag door goed te gebruiken. Kies jouw favorieten uit en zie je tuin veranderen in een stijlvolle tuin met stalen elementen en echte eyecatchers. Met de Rio collectie van Emu zit je wel goed.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Emu: Italië op zijn best

Met hun sterke Italiaanse roots en 69 jaar ervaring in de designbusiness is Emu een bekend begrip geworden over de hele wereld. De buitencollecties zijn een groot succes aangezien ze voor elke situatie geschikt zijn. Voor zowel zakelijk als privé in verschillende stijlen en settingen en op verscheidene plekken op de wereld: Emu is overal. Hun missie is dan ook om de Italiaanse cultuur van buiten leven over te brengen naar de rest van de wereld. Bekende designers als Arik Levy, Christophe Pillet en Paola Navone slaan hun handen ineen en maken de mooiste collecties. Krachtig design, harmonieuze stijlen en herkenbare vormen zijn de kenmerken van de collecties van Emu. Emu vindt alleen het beste van het beste goed genoeg dus werken ze met de meest geavanceerde technologieën en productiematerialen. Bellissimo!

Gargano en Cristell vs. Rio collectie voor Emu

Emanuel Gargano is geboren in Assisi, in de Umbria regio, waar hij nog steeds woont. Ook al reist hij voor zijn projecten de hele wereld over en heeft hij zijn eigen studio in Londen; Assisi is zijn thuis. Anton Cristell is geboren in 1972 in New York. Hij studeerde aan de School of Visual Arts (SVA) in New York en aan de School of the Museum of Fine Arts (SMFA) in Boston. Hij werkte als illustrator voor verschillende magazines en in de reclamewereld. In 2001 besloot hij naar Rome te verhuizen waar hij zijn eigen designstudio opende. Gargano en Cristell sloegen hun handen ineen voor deze Emu Rio collectie wat resulteerde in een serie producten met natuurlijke vormen en unieke grafische elementen.

Emu Rio bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij elk product uit de Emu Rio collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.