Forestier Papillon

Met de lampen uit de Forestier Papillon serie voeg je een subtiel poëtisch tintje toe aan je interieur. In deze serie vind je onder andere schitterende hanglampen in verschillende formaten, zoals de Forestier Papillon hanglamp small. Ook zijn er bijzondere wandlampen en fijne tafellampen. In alle varianten komt het ontwerp terug van drie boven elkaar geplaatste lagen, die een golvende beweging lijken te maken. Zo komt de lamp ook aan zijn naam: hij doet denken aan de fladderende vleugels van een vlinder die wegvliegt. Ontdek bijvoorbeeld de mooie Forestier Papillon wandlamp: deze kun je bestellen met een plateautje, zodat de lamp ook als nachtkastje kan dienen. Voor welke bijzondere Papillon lamp ga jij? 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

De elegante ontwerpen van Forestier

Forestier is een Frans merk wat zich heeft gevestigd in Parijs. Het merk is in 1992 opgericht door Bernard Forestier, een groot liefhebber van Franse tuinen. Het evenwicht en de elegantie in deze tuinen inspireerde hem. Hij keek vol bewondering naar de afwisseling tussen organisch en geometrisch en rechte lijnen en ronde vormen. Daar wilde hij iets mee bij zijn designmerk. Kunst en plantkunde zijn misschien niet je eerste associatie bij design, maar Forestier brengt dit succesvol samen in zijn ontwerpen. Dit resulteert in hun kenmerkende elegante en vernieuwende eigen stijl. Ieder object van Forestier is uniek en gemaakt rondom de kernwaarden van het merk: passie, vrijheid en ontdekking. De Forestier Papillon serie is gemaakt door Élise Fouin, een designer die bekend staat om haar delicate en stijlvolle ontwerpen.

Sierlijke Forestier Papillon hanglampen

De hele Papillon serie van Forestier is natuurlijk schitterend, maar wij vinden de hanglampen extra bijzonder. Als je houdt van groot en gracieus ga je bijvoorbeeld voor de Papillon hanglamp large. Deze lamp heeft een diameter van 100 centimeter. Je kunt kiezen uit zeven verschillende kleuren en de lamp zo opvallend maken als je zelf wilt. Deze grootse hanglamp is onder andere verkrijgbaar in subtiele kleuren als zwart of wit, maar ook in fonkelend champagne of zelfs met verschillende tinten in één lamp. Welke Forestier Papillon hanglamp vind jij het mooist?

Forestier Papillon bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Forestier. Dat betekent dat wij alle producten uit de Forestier Papillon collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.