Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Hanglampen Hanglampen

Tafellampen Tafellampen

Libellule collectie Libellule collectie

Sorteren op 1-36 van 65 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 65 producten Terug naar boven

De geschiedenis van Forestier

Forestier werd tientallen jaren terug opgericht door niemand minder dan Bernard Forestier. Dat verklaart ook direct waar de naam van dit in Parijs gevestigde merk vandaan komt. Hij had een enorme passie voor bijzondere en typische tuinen in Frankrijk. De artistieke vormen in deze tuinen waren voor hem een inspiratiebron en bracht hij samen met een stukje humor en poëzie om tot heel uitgesproken ontwerpen te komen in de verlichtingsbranche. Zijn voorkeur lag bij geweven draad verwerken in het ontwerp van een lamp en dat zien we tot op de dag van vandaag nog steeds terug in een aantal lampen van dit merk. Inmiddels is Jean-Dominique Leze de persoon achter dit merk die een enorme passie voor design heeft zonder de omgeving uit het oog te verliezen. De collecties laten een combinatie van zowel gedurfde als originele armaturen zien en dan wel met vloeiende lijnen en een elegante twist.

Een mix van ontwerpers voor Forestier

Door een gevarieerde mix ontwerpers van over de hele wereld heeft het Franse merk Forestier een aanbod dat uiteenlopende designontwerpen laat zien. Denk bijvoorbeeld aan ontwerpers als Arik Lévy, Anon Pairot, Elise Fouin, Jette Scheib en Noé Duchaufour-Lawrance. Om tot een collectie te komen die aanspreekt onder de consument en toch ook inspeelt op vernieuwing, kiest Jean-Dominqiue van Forestier voor (talentvolle) ontwerpers die voor iets nieuws durven te gaan en ondertussen de huidige trends ook niet uit het oog verliezen. Elke ontwerper streeft naar een ontwerp dat van hoogwaardige kwaliteit is, emoties opwekt en innovatief is. Het team achter Forestier is vooral heel nieuwsgierig en zo ook continu op zoek naar nieuwe in het oog springende creaties.

Forestier bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Forestier. Dat betekent dat wij alle producten van Forestier kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Forestier en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Forestier. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.