Forestier Parrot

De bijzondere lampen uit de Forestier Parrot serie brengen sfeer en stijl samen. Ontwerpster Jette Scheib is bij het ontwerpen van de Parrot serie geïnspireerd door de diversiteit en culturele invloeden van manden. Deze inspiratie is duidelijk te zien in de lampen serie. Scheib heeft zelf al in verschillende grote Europese steden gewoond en de culturele invloeden die ze daardoor heeft meegekregen kan ze duidelijk kwijt in haar werk. Dit is bijvoorbeeld in de Forestier Parrot hanglamp small goed te zien. Daarnaast laat de ontwerpster zich inspireren door het licht. Voor haar is het erg belangrijk dat de Parrot er niet alleen mooi uit ziet, maar ook goed licht brengt. De Parrot serie brengt dus het beste van verschillende werelden in één.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Over Forestier

De drie kernwaarden van het Franse verlichtingsmerk Forestier zijn passie, vrijheid en ontdekking. Deze waardes komen in al hun producten terug; of het nu om sculpturale hanglampen of windlicht houders gaat. De producten van Forestier zijn niet voor muurbloempjes. Het zijn uitgesproken ontwerpen met een creatieve en poëtische ondertoon. Daarnaast vindt het Forestier team het belangrijk dat hun verlichting ook bruikbaar en toegankelijk blijft. Ze proberen dan ook hun prijzen benaderbaar te houden. Om tot hun prachtige ontwerpen te komen werkt Forestier samen met een team van jonge designers. De collecties laten een combinatie zien van de nieuwste trends, gecombineerd met gedurfde en originele armaturen.

Forestier Parrot in jouw interieur

Zoals in veel van haar ontwerpen is Jette Scheib ook bij het ontwerpen van de Parrot serie geïnspireerd geraakt door de natuur. Het gaat hier over ‘natuur’ in de breedste zin. Van organische materialen en vormen tot de culturele invloeden die in haar designs zijn verwerkt, het komt allemaal terug uit de natuur. Scheib heeft haar inspiratie voor de Parrot serie van de multiculturele invloeden van manden. Dit is niet alleen aan de vorm van de lampen te zien, maar ook aan het materiaal en de kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar de Forestier Parrot hanglamp large of Forestier Parrot hanglamp extra large. De lampen zijn gemaakt van handgeweven abaca vezels en hebben natuurlijke kleuren. Dit alles maakt dat de lampen als vanzelf in jouw interieur zullen passen!

Forestier Parrot bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Forestier. Dat betekent dat wij alle producten uit de Forestier Parrot collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.