Forestier tafellampen

Een tafellamp voor op een bijzettafel, nachtkastje of eettafel: er zijn genoeg bestemmingen voor zo’n lamp te bedenken. De collectie Forestier tafellampen laat een diverse mix zien waardoor dit merk op verschillende woonwensen in kan spelen. Kenmerkend voor alle tafellampen is vooral dat de lampenkappen allemaal deels open zijn door de kieren die zich hierin bevinden. Deze eigenschap zorgt ervoor dat elke tafellamp het licht op een bijzondere en toch praktische wijze verspreidt. Voeg jij graag een kunstig exemplaar toe aan je interieur? Dan kan de Papillon tafellamp van Forestier misschien wel aan jouw verwachtingen voldoen door de drie golvende lagen die aan de lampenkap zijn toegevoegd. Deze details maken deze lamp tot een gewild exemplaar. Ben jij enthousiast?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Design van het Franse Forestier

Designlabel Forestier werd jaren terug het leven ingeroepen door oprichter Bernard Forestier. Dit verklaart ook direct waarom voor de naam van dit merk is gekozen. Hij was een groot liefhebber van Franse tuinen en de artistieke vormen hierin waren een grote inspiratiebron voor hem. In 1992 bedacht hij om met deze passie aan de slag te gaan en de meest bijzondere lampen te maken om daarmee een belangrijk plekje in de designbranche in te nemen. Bij elk van zijn ontwerpen voegt hij een stukje humor en poëzie toe om tot in het oog springende ontwerpen te komen met een eigen karakter. Zo bleek ook dat de voorkeur van Bernard vooral lag bij geweven draad verwerken in lampen en dat zien we tot op de dag van vandaag terug in de collectie van dit merk. Inmiddels is Jean-Dominique Leze de persoon die met een enorme passie voor design het succes van dit merk voortzet.

Natuurlijke Forestier tafellampen uit de Bamboo Light collectie

Ligt jouw voorkeur bij wit of zwart? De Bamboo Light collectie van Forestier laat een serie tafellampen zien in verschillende maten en uitvoeringen die zowel los van elkaar als in een groepje samen jouw hart sneller laten kloppen. Herkenbaar voor deze lampen is vooral de tweekleurige lampenkap met een open uitstraling. Doordat het licht door de smalle stroken heen schijnt, ontstaat een subtiel schaduwpatroon op de muur. Zo heeft elk van deze lampen een rustgevend karakter waardoor ze het perfect doen in een minimalistisch interieur. Neem bijvoorbeeld de kleinste variant uit deze collectie: de Bamboo Light tafellamp small.

Forestier tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Forestier. Dat betekent dat wij alle Forestier tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.