Forestier Capsule

De Forestier Capsule hanglampen bieden je fraai design van duurzaam materiaal. De hanglampen uit de serie zien er goed uit, maar wist je dat je met deze lampen ook een verantwoorde keuze maakt voor de natuur? Ze zijn namelijk gemaakt van natuurlijke abaca (manillahennep). De abaca is een bananensoort uit de Filippijnen. Hiervan worden de vezels veel gebruikt om bijvoorbeeld touw te maken. Dit organische materiaal staat bekend om dat het lang meegaat. Abaca is ontzettend sterk, maar tegelijkertijd is het lichter dan gewone hennep. De Forestier Capsule lampen zijn verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren. Zijn uiterlijk maakt hem veelzijdig, want hij staat goed in ieder interieur. Kies jij ook voor natuurlijk en duurzaam? 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Forestier design: vernieuwing en duurzaamheid

Het Franse merk Forestier werd in 1992 opgericht door Bernard Forestier. Hij wilde met zijn merk een balans aantonen tussen mens en natuur, omdat hij zelf erg hield van zijn tuin en van plantkunde. Het merk Forestier vindt dit nog altijd belangrijk en brengt dit op diverse, innovatieve manieren terug. Zo werken er verschillende ontwerpers samen met Forestier, die bijvoorbeeld organische elementen in het uiterlijk van hun ontwerpen terugbrengen. Dit kan bijvoorbeeld in interessante vormgeving, maar in dit geval komt de natuur aan bod door het bijzondere materiaal van de Forestier Capsule serie. Ontwerper Anon Pairot laat met zijn Forestier Capsule serie zien dat vernieuwing en duurzaamheid hand in hand gaan.

Kunstzinnige Forestier Capsule lampen

De Forestier Capsule hanglamp is verkrijgbaar in twee maten: small en medium. De Capsule hanglamp medium is met een hoogte van 57 centimeter, een breedte van 29 centimeter en een diepte van 29 centimeter bijvoorbeeld geschikt voor de woonkamer. De Capsule hanglamp small staat erg mooi boven bijvoorbeeld je bar in de keuken. Deze is wat kleiner van stuk, met een hoogte van 26 centimeter, een breedte van 24,5 centimeter en een diepte van 24,5 centimeter. De abaca waar deze lamp van gemaakt is, is in een kruislings patroon om het capsulevormige frame gespannen. Er ontstaat een fantastisch en sfeervol lichtspel wanneer je de lamp aanzet. De Forestier Capsule hanglamp is zowel mooi als verantwoord. Een perfecte combinatie, toch? 

Forestier Capsule bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Forestier. Dat betekent dat wij alle producten uit de Forestier Capsule collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.