Actie: -20% op alles van Forestier

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Forestier. De actie geldt t/m 28 november.

Eigenzinnig design van Forestier

Forestier is een uniek merk uit Parijs. Het merk werd in 1992 opgericht als geesteskind van Bernard Forestier. Hij wilde een vernieuwend merk opzetten. Daar waren mensenhanden voor nodig, maar het merk heeft altijd gewerkt met veel respect voor de natuur. Bernard Forestier had namelijk veel interesse in plantkunde en raakte betoverd door Franse tuinen. Forestier is vernieuwend, duurzaam en is een ontdekker van nieuwe trends. Het merk brengt vaak elementen uit de natuur terug in zijn ontwerpen. Bijvoorbeeld in de vormgeving of, zoals bij de Satelise, in het materiaal. Ontwerper Élise Fouin heeft de Satelise collectie ontworpen voor Forestier. Zij staat bekend om haar eigenzinnige en elegante ontwerpen, waar deze collectie er één van is.

De magnifieke Forestier Satelise hanglampen

De hippe Satelise hanglamp van Forestier is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De grote Satelise hanglamp large valt natuurlijk het meest op. Het beweeglijke ontwerp van rotan zorgt dat het licht zich op een natuurlijke manier in de kamer verspreidt. Het licht schijnt namelijk tussen de rotanlijnen door. Deze grootsheid heeft een lampenkap van 40 centimeter hoog, 105 centimeter breed en 105 centimeter diep. Alle Forestier Satelise hanglampen zijn verkrijgbaar in de kleuren naturel, wit en blauw. Het materiaal is bestreken met een laklaagje. Zo blijft deze hanglamp nog jarenlang mooi.

Forestier Satelise bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Forestier. Dat betekent dat wij alle producten uit de Forestier Satelise collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.