Forestier Cymbal

De prachtige lampen uit de Forestier Cymbal serie brengen zachtheid en warmte in je interieur. Jette Scheib, de ontwerpster van de serie, houdt van geometrische vormen en natuurlijke materialen. En dat zie je terug. De lampen zijn gemaakt van stof, een combinatie van katoen en fluweel, wat afgewerkt is met een houten kapje. De Cymbal hanglamp medium is een mooie toevoeging voor boven de eettafel. Deze lamp geeft zowel diffuus licht door de stof heen als direct licht door de opening aan de onderkant. Jette Scheib is gefascineerd door de kracht van licht. Je kunt namelijk de mooiste meubels hebben en de zachtste bank, maar wanneer het licht niet de juiste sfeer verspreidt, zit je toch niet echt comfortabel. Vandaar dat ze ervoor heeft gezorgd dat je met de Cymbal lampen wel altijd lekker zit.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

De passie van Forestier

De producten van dit Franse merk hebben een sterk karakter wat een grote groep mensen aanspreekt. Forestier vindt het belangrijk dat de ontwerpen mooi, bruikbaar en toegankelijk zijn. Ze werken samen met zowel erkende als opkomende talenten binnen de designwereld. Deze ontwerpers krijgen altijd dezelfde opdracht: durf en zet een nieuwe trend. Het merk leeft zelf volgens de volgende drie kernwaarden: passie, vrijheid en ontdekkingen. De passie gaat over kwaliteit en over een liefde voor vakmanschap. Vrijheid gaat over onafhankelijke keuzes maken die voor unieke ontwerpen zorgen. Het begrip ontdekkingen gaat hand in hand met een nieuwsgierige houding. Altijd een stapje verder gaan dan je gewend bent. Al deze elementen brengen een unieke, diverse en inspirerende collectie verlichting.

Verrassende Cymbal lampen van Forestier

Het uiterlijk van de Cymbal lamp doet wat Japans aan. Door de zachte kleuren en materialen, maar ook door het zachte licht van de lamp. Vandaar dat veel mensen in de vorm van de lamp een Aziatische strohoed zullen zien. De naam van deze collectie verraadt een totaal andere inspiratiebron. Cymbal betekent in het Nederlands namelijk cimbaal en is een ander woord voor de bekken. Dit is ook wel een belangrijk onderdeel van een drumstel. Vooral in de Cymbal vloerlamp zie je deze referentie duidelijk terug. Bij de Cymbal wandlamp medium is de vorm gekanteld en krijgt deze weer een totaal andere uitstraling. De wandlamp is in drie verschillende maten verkrijgbaar. Je kunt er eentje aan de muur hangen, maar samen in een groep doen ze het ook heel goed.

Forestier Cymbal bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Forestier. Dat betekent dat wij alle producten uit de Forestier Cymbal collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.