Frama Adam

Het Scandinavische design zie je terug in de Frama Adam collectie. Kernwoorden hiervoor zijn natuurlijke materialen, goede kwaliteit, functioneel en geen onnodige aankleding. Wat je ziet is wat je krijgt! Voor een groot gezin is de Frama Adam Bench eetbank 160 cm ideaal. Deze bank ziet er misschien eenvoudig uit, maar juist zijn eenvoud maakt deze bank zo mooi. Door het handvat midden in de bank verplaats je de bank eenvoudig naar de plek waar je hem nodig hebt. Doordat het frame is gemaakt van staal is de bank licht van gewicht. Naast deze grote variant is de bank ook verkrijgbaar in een kleinere variant: de Frama Adam Bench eetbank 120 cm. De Frama Adam collectie heeft naast deze eetbanken ook prachtige krukken. Neem snel een kijkje en laat je verrassen!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Frama: back to basics

Met de collectie van designlabel Frama ga je letterlijk back to basics. Door de pure vorm van meubels en verlichting te bewaren, zorgt dit Deense merk voor een open en eerlijke uitstraling. Verreweg de meeste producten uit de collectie van Frama zijn ontworpen door het label zelf. De ideeën komen tot leven in de zogenaamde Frama Studio waar vrijheid en creativiteit centraal staan. De collectie van Frama slaat een brug tussen ouderwets en modern, net als de voormalige apotheek waarin de studio gevestigd is. Frama baseert haar ontwerpen op de archetypes van producten en gaat zo terug naar de basis. Ook geometrie is belangrijk in de collectie van Frama. Dit betekent dat alle ontwerpen voldoen aan specifieke verhoudingen en afmetingen.

Frama Adam meubels: van klein naar groot

Voor de krukken van de Adam collectie bleef Frama dichtbij huis. Voor het smeden van het industriële onderstel werd een lokale staalsmid benaderd. Wat voorop stond is dat de krukken functioneel moesten zijn. We kunnen wel zeggen dat dat gelukt is. Kijk maar goed naar de Frama Adam kruk. Doordat er gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen gaat deze kruk jarenlang mee.  Deze kruk is ook verkrijgbaar in verschillende barkrukvarianten: de Frama Adam barkruk 65cm en de Frama Adam barkruk 75 cm. Heb je al het gat gespot in het midden van de zitting? Met één hand pak je de kruk vast en verplaats je hem zo naar een andere plek. Naast deze eikenhouten variant is de barkruk ook verkrijgbaar met een zitting die bekleed is met naturel leer. De Leather barkruk 76cm past perfect aan de bar, maar ook in de keuken. Op zoek naar een kleine barkruk? Kijk dan eens naar de Leather kruk van Frama. Voor welke (bar)kruk ga jij?

Frama Adam bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frama. Dat betekent dat wij alle producten uit de Frama Adam collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Frama Adam serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.