Frama Rivet

De Frama Rivet collectie brengt industriële productie en traditioneel vakmanschap dichter bij elkaar. Het rechtdoorzee design is gemaakt van onbewerkt aluminium waardoor de stoere industriële look zeer aanwezig is. En de Rivet collectie van Frama wordt niet zomaar uit de losse pols geschud. Het aluminium wordt zorgvuldig met een laser gesneden en daarna in elkaar getimmerd met de hand. Dat zorgt voor simpele geometrische vormen en een open en eerlijke uitstraling. Hierdoor passen de producten in ieder interieur! Bekijk bijvoorbeeld eens de Rivet Box Table bijzettafel of de Rivet Shelf wandplank large. Ondanks dat het compleet verschillende producten zijn, kun je wel zien dat ze in dezelfde collectie thuishoren. Heb jij al een favoriet op het oog?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Frama: back to basics

Frama is een Deens designlabel dat gevestigd is in Kopenhagen. Hun ontwerpstudio was eerst een oude apotheek aan een prachtige kerk waar het originele houtwerk en architectuur bewaard zijn gebleven. In dit bijzondere pand ontwerpen ze de meeste producten uit de collectie helemaal zelf. Frama gebruikt bij het ontwerpen zogenoemde ‘archetypes’: een eerste model dat de basis vormt voor alle andere modellen. Met Frama ga je dus helemaal ‘back to basics’. Met rustige kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen maken ze de mooiste producten. Zeker de Rivet collectie of de Adam collectie zijn echte aanraders van Frama.

Schitterende ontwerpen uit de Frama Rivet collectie

Scherpe hoeken, ronde vormen, rechte lijnen en aluminium. Dat kenmerkt deze collectie van Frama. De Rivet collectie van Frama kent een aantal prachtige producten die uit onbewerkt aluminium zijn gemaakt. Omdat aluminium lastig te buigen en te schroeven is, werd speciaal voor deze collectie de riveting-techniek bedacht. Hiermee worden de aluminium platen vastgemaakt met klinknagels. Dit was voor de ontwerpers ook een manier om te experimenteren met het standaard visuele plaatje en het nu dus een keer anders te doen. En dat is goed gelukt. Neem maar eens een kijkje bij de Rivet Side Table van Frama waar je op verschillende plekken je glas kwijt kunt. Of de Rivet Shelf wandplank die in meerdere maten verkrijgbaar is. Kies jij voor small of large?

Frama Rivet collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frama. Dat betekent dat wij alle producten uit de Frama Rivet collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.