Actie: -20% op alles van Frama

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Frama. De actie geldt t/m 28 november.

Frama: back to basics

Met de collectie van designlabel Frama ga je letterlijk back to basics. Door de pure vorm van meubels en verlichting te bewaren, zorgt dit Deense merk voor een open en eerlijke uitstraling. Verreweg de meeste producten uit de collectie van Frama zijn ontworpen door het label zelf. De ideeën komen tot leven in de zogenaamde Frama Studio, waar vrijheid en creativiteit centraal staan. De collectie van Frama slaat een brug tussen ouderwets en modern, net als de voormalige apotheek waarin de studio gevestigd is. Frama baseert haar ontwerpen op de archetypes van producten en gaat zo terug naar de basis. Ook geometrie is belangrijk in de collectie van Frama. Dit betekent dat alle ontwerpen voldoen aan specifieke verhoudingen en afmetingen.

Leren Frama barkrukken

Wie weet ben jij geen fan van hout, maar ga je liever voor leer? Dan kunnen wij je met deze Frama barkrukken vast blij maken: de Frama Adam Leather barkruk 65cm en Frama Adam Leather barkruk 76cm. Zoals je aan de naam al kunt zien zijn ze er in twee verschillende formaten zodat je vast een exemplaar vindt die aansluit bij jouw smaak. Functionaliteit en eenvoud zijn in elk geval goed in het achterhoofd gehouden bij het maken van deze Frama barkrukken. Er zit een handgreep in de zitting verwerkt waardoor je hem eenvoudig verplaatst naar de plek waar je hem nodig hebt. Heb je al een mooi plekje op het oog in je huis? Je kunt ze een mooi plekje geven in je eetkamer of woonkamer. Laat de lekkere hapjes en drankjes maar doorkomen, want op deze barkrukken met leren bekleding kom jij de avond wel door.

Frama barkrukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frama. Dat betekent dat wij alle Frama barkrukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke barkruk van Frama en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Frama barkruk, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.