Frama spiegels

In de collectie spiegels van Frama vind je mooie ontwerpen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een plezier zijn om naar te kijken. Neem bijvoorbeeld de Mirror spiegel 60. Met deze spiegel ben je verzekerd van een glimlach, elke keer als je erlangs loopt. Het merk combineert duurzame materialen met een natuurlijke touch. Simpel en stijlvol design vormt de basis voor dit bijzondere merk. Het resultaat: een pure en eerlijke collectie met een gevoel voor esthetiek. Van een industriële inrichting tot een natuurlijke woonkamer: de ontwerpen van Frama voelen zich in ieder interieur thuis. Dit komt doordat de ontwerpen veelal bestaan uit strakke lijnen en rustige kleuren. Maak kennis met Frama en ontdek hoe dit bijzondere merk jouw huis kan laten stralen!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Het Deense merk Frama

De collecties van het Deense merk nemen je mee naar de back to basics. Het designmerk gebruikt de pure vormen van meubels en verlichting als basis en zorgt daarmee voor een open en eerlijke uitstraling. De ontwerpen kenmerken zich door de geometrische vormen en het gebruik van stevige, natuurlijke materialen. Ieder ontwerp heeft een strakke uitstraling en beschikt over rustige kleuren. Hierdoor past elk product in iedere woonstijl. Alle briljante ideeën komen tot stand in het hoofdkantoor van Frama. Het hoofdkantoor bevindt zich in het centrum van Kopenhagen in de historische wijk Nyboder. In de 19e eeuw was dit een apotheek, maar anno 2015 is dit gebouw omgetoverd tot een ontwerpstudio. Het originele houtwerk en de architectuur is altijd bewaard gebleven. Je kunt je inbeelden dat dit een te gekke locatie is voor een designlabel!

De collectie spiegels van Frama

De spiegels van Frama blijven je telkens weer verrassen. Neem bijvoorbeeld de Frama Mirror Shelf spiegel medium. Ook al bestaat het ontwerp uit twee aparte onderdelen, het is overduidelijk dat de plank en spiegel voor elkaar gemaakt zijn. De strakke zwarte lijn van de plank zet een streep onder wat het spiegelbeeld laat zien. De spiegel ziet er niet alleen stijlvol en strak uit, maar is ook nog eens functioneel. Je kunt namelijk ook je spullen erop kwijt. Een ideale spiegel voor bijvoorbeeld in de badkamer of hal. Weet je al waar jij de spiegel gaat ophangen? Je kunt er ook voor kiezen om meerdere spiegels in mogelijk verschillende groottes bij elkaar te hangen. Zo laat je een ruimte optisch groter lijken.

Frama spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frama. Dat betekent dat wij alle Frama spiegels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.