Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Design van Frama

Het Deense designlabel Frama brengt je terug naar de basis. We bedoelen eigenlijk: back to the basics. Dat betekent dat het product is wat het is en dient waarvoor het dient. Bij Frama werken ze met natuurlijke materialen en eenvoudige, geometrische vormen. Door de pure vorm van elk van deze meubels zorgen ze voor een open, eerlijke uitstraling. Dit designmerk werkt vanuit de hoofdstad van Denemarken. Het ontwerpersteam gaat elke dag weer aan de slag in hun studio waarin ze de vrijheid hebben om hun creativiteit te verwerken in de nieuwe producten. Voor dit merk is het belangrijk om nauw samen te werken met architecten en de gebruiker om zo op maat gemaakte designmeubels te creëren. De kenmerkende rustige kleuren en strakke lijnen zorgen ervoor dat de producten van Frama eigenlijk in elk interieur tot hun recht komen.

Frama tafels met ruimte voor gezelschap

De Frama tafels geven je de ruimte om familie of vrienden uit te nodigen. We hebben het dan vooral over de grootste van het stel: de Frama T1 tafel 240x76. Door de combinatie van hout en staal valt deze tafel absoluut niet weg tussen de andere meubels die je hebt staan in je eethoek. Sterker nog, hij valt juist op en vraagt daarom ook wat extra aandacht van je. Handig om te weten: de tafel is zo ontworpen dat je hem vrij eenvoudig in elkaar zet. Ben je op zoek naar een slag kleiner? Dan is de Frama T1 tafel 200x76 een optie voor je. De stalen beugels aan de zijkanten van deze tafels zorgen voor een wat industriële look.

Frama tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frama. Dat betekent dat wij alle Frama tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Frama en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.