Frama Shelf

De collectie Frama Shelf bestaat uit een stel schitterende wandplanken waar je je mooiste spulletjes op tentoon kunt stellen. Deze wandplanken zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Zo zit er vast een wandplank bij die aansluit bij je smaak. Heb je een wand over die je graag nog wat opvrolijkt? Dan kun je de Frama Shelf wandplank 40x20 een mooi plekje geven aan deze wand. Niet te groot, maar wel wat ruimte om een plantje of fotolijstje op neer te zetten. Je zou natuurlijk ook meerdere plankjes onder elkaar kunnen hangen. Zo maak je het lekker speels. De wandplank is ook verkrijgbaar in een andere diepte: de Frama Shelf wandplank 40x27. Kom je toch nog wat ruimte te kort? Dan is de Frama Shelf wandplank 60x20 een optie

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Frama: back to basics

Met de collectie van designlabel Frama ga je letterlijk back to basics. Door de pure vorm van meubels en verlichting te bewaren, zorgt dit Deense merk voor een open en eerlijke uitstraling. Verreweg de meeste producten uit de collectie van Frama zijn ontworpen door het label zelf. De ideeën komen tot leven in de zogenaamde Frama Studio waar vrijheid en creativiteit centraal staan. De collectie van Frama slaat een brug tussen ouderwets en modern, net als de voormalige apotheek waarin de studio gevestigd is. Frama baseert haar ontwerpen op de archetypes van producten en gaat zo terug naar de basis. Ook geometrie is belangrijk in de collectie van Frama. Dit betekent dat alle ontwerpen voldoen aan specifieke verhoudingen en afmetingen.

Frama Shelf wandplanken vrolijken je muur op

De Frama Shelf wandplanken zijn stuk voor stuk houten planken met elegante beugels waaraan je deze blikvangers kunt ophangen. Heb jij al een wand in gedachte die wat extra decoratie kan gebruiken? De grootste van het stel is de Frama Shelf wandplank 80x27. Frama brengt met zo’n plank het herkenbare Scandinavische plankendesign uit de jaren 50 weer terug op de markt (en misschien wel in je interieur). De beugels van deze wandplank zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, koper en messing. Deze plank is ook verkrijgbaar in een andere diepte: de Frama Shelf wandplank 80x20. Je kunt hem een mooi plekje geven in de woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Zo kan hij lekker functioneel zijn, maar ook hartstikke decoratief. Hang je hem boven je bureau? Dan kun je er wat handige spulletjes op kwijt zoals je notitieblok en schrijfwaren. We stellen je ook graag nog even voor aan de Frama Shelf wandplank 60x27.

Frama Shelf bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frama. Dat betekent dat wij alle Frama Shelf wandplanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke wandplank uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Shelf wandplank van Frama, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.