Functionals Lloyd

De Functionals Lloyd serie is een unieke collectie tafels en banken van de hand van Christoph Seyferth. Hij ontwierp de serie speciaal voor het Lloyd hotel in Amsterdam. De ontwerpen zijn intuïtief, functioneel en bedoeld voor dagelijks gebruik. Functionals Lloyd producten worden bovendien gekenmerkt door het gebruik van slechts één materiaal: staal. De Lloyd bank, de Lloyd tafel outdoor en de Lloyd Table tafel hoogte 76 zijn dus allemaal van hetzelfde materiaal gemaakt. Gelukkig kun je ze wel in een heleboel verschillende kleuren krijgen. Dat geldt ook voor de Lloyd bank outdoor, Lloyd Work tafel outdoor en de Lloyd Work tafel. Tot slot zijn de items ook in verschillende afmetingen te verkrijgen, zoals de naam de van Lloyd tafel outdoor 200 x 90 al doet vermoeden.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Flinders is dé Functionals Lloyd dealer van België

Flinders is officieel dealer van de Functionals Lloyd familie van Serener. We kunnen alle design producten leveren. Ben je op zoek naar een specifieke tafel of lamp van Functionals of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Functionals producten bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel waarborg.