Functionals salontafels

De collectie Functionals salontafels bestaat uit een tweetal tafels die je elke dag een beetje blij maken. Niet alleen omdat ze heel handig zijn, maar ook omdat ze een prachtig design hebben. Voor welk exemplaar je ook kiest, je haalt hoe dan ook een stoere eyecatcher in huis. Ben je toevallig bekend met het bekende ontwerp dat werd gebruikt in het Lloyd Hotel in Amsterdam? Goed nieuws, want hij is nu ook op kniehoogte leverbaar in de vorm van een salontafel. Heb je wat minder ruimte in huis? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Functionals Lloyd Low salontafel 60x60. Hij is in maar liefst zes verschillende kleuren verkrijgbaar waardoor je vast een exemplaar vindt die past bij je smaak. De Functionals salontafels hebben een intelligente constructie waardoor hij altijd stevig op zijn pootjes blijft staan (zelfs als ze ongelijk zijn).

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Functionals

Functionals is een oer-Hollands merk dat in maart 2009 werd gelanceerd. Ad en Simon van Esch zijn de oprichters van Functionals. De heren zijn tevens eigenaar van designlabel Van Esch dat zich sinds 1972 heeft gespecialiseerd in producten voor thuis en bedrijfs-entrees. De missie van Functionals is om design producten te presenteren die antwoord geven op een duidelijke behoefte, die het oog verrukken en de tand des tijds doorstaan. Functionals producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, ze zijn bijzonder vakkundig gemaakt. De ontwerpers van Functionals streven allemaal naar ouderwets vakmanschap. Door te werken met materialen als staal, hout, leer en stof krijgen de producten een architectonische, industriële look, die zich onderscheidt door bijzondere details. Functionals kenmerkt zich door elegante eenvoud. Het is geen bedrijf dat meedeint op kortstondige trends.

Functionals salontafels van formaat

De Functionals salontafels zijn een genot om naar te kijken. Heb je al eens goed gekeken naar het stoere design? Mocht je er extra van willen genieten, dan laten we je graag kennismaken met de grootste van het stel: de Lloyd Low salontafel 110x100. Hij is bijna twee keer zo hoog en twee keer zo breed. Je kunt hem een mooi plekje geven in je woonkamer, maar in de werkkamer kan hij ook goed tot zijn recht komen. Heb jij al een plekje in gedachte? We raden je niet aan om hem in de buitenlucht neer te zetten, want daar houdt hij niet zo van. Mocht je besluiten om te kiezen voor een van de Functionals salontafels, dan moet je wel zelf het blad en onderstel in elkaar zetten. Maar dat heb je wel over voor deze beauty’s, toch?

Functionals salontafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Functionals. Dat betekent dat wij alle Functionals salontafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke salontafel van Functionals en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Functionals salontafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.