Paraplubakken

Design paraplubakken

Iedereen kent het wel, de regen komt met bakken uit de lucht en precies wanneer er een paraplu nodig is, ben jij hem kwijt. Aangezien je niet de enige bent die hier regelmatig tegen aanloopt, helpt Flinders je hier een handje. Flinders heeft een veelzijdig aanbod aan design paraplubakken van topmerken als Kartell, Blomus, AYTM en nog veel meer. De Van Esch paraplubakken zijn er met ruimte voor grote gezinnen, maar ook in meer bescheiden formaten. De design paraplubakken zijn overigens ook heel prettig om ze weer in terug te zetten wanneer ze doorweekt zijn. Zo kunnen ze goed uitdruppelen, zodat er de volgende dag weer een droge paraplu voor je klaar staat.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Design paraplubakken in de hal

In een land als Nederland met zo’n onstuimig klimaat weet je het maar nooit of er een bui gaat vallen. Precies daarom is het plaatsen van een design paraplubak in de hal een buitengewoon goed plan. Je komt er namelijk altijd langs als je de deur uitloopt, zo kun je er altijd een meenemen of laten opdrogen. Een design paraplubak moet natuurlijk wel passen in de hal, daarom zijn Blomus paraplubakken verkrijgbaar in een aangenaam formaat met een simpel design. Op deze manier past het in elke hal met ieder soort interieur en hoef je dus nooit meer onnodig nat te regenen doordat je de paraplu vergeten bent.

Design Paraplubakken als kunstwerk

Hoe leuk is het om de hal op te pimpen met een paraplubak? Op deze manier wordt de entree een aangename verrassing én is er plek voor paraplu’s om uit te lekken en op te drogen. Met de modellen van nu en onze talentvolle ontwerpers hebben design paraplubakken het in zich om te gelden als kunstwerk. Neem bijvoorbeeld een paraplubak uit de Alessi Blow Up paraplubak van Alessi. Deze heeft een eigenaardig design ontworpen door Fratelli Campana. Naast deze van Alessi, zijn er nog een hoop andere design paraplubakken met karakteristieke looks. Dit voegt net dat extraatje toe dat elke hal omtovert tot een bijzondere entree.

Design paraplubakken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design paraplubakken van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar design paraplubakken van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.