Schoenenrekken

Design schoenenrekken en schoenenkasten

Er zijn een aantal dingen die je (bijna) altijd meeneemt of aantrekt wanneer je de deur uit gaat: sleutels, een tas, een outfit, een portemonnee en.. je schoenen! Deze heb je hoe dan ook nodig, net als de rest van je outfit. En uiteraard kan je ook voor een mooie design schoenenkast bij Flinders terecht. Het is makkelijk om een design schoenenrek ergens te plaatsen waar je altijd langskomt wanneer je het huis verlaat. Bij de ene zal dit een smalle hal zijn en bij de ander een ruime woonkamer. Het String Furniture Plus schoenenrek met kapstok bevat zelfs een bijpassende kapstok die je erboven kunt hangen. Is dit wat voor jou of ga je toch voor een ander design schoenenrek?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Design schoenenrekken en schoenenkasten van topmerken

Bij Flinders vinden wij kwaliteit en goede looks erg belangrijk in ons assortiment. Daarom hebben wij de beste en mooiste merken voor jullie op een rij gezet. Ons assortiment in design schoenenrekken is hierdoor ontzettend divers. Zo is er keuze uit moderne schoenenkasten, maar willen wij ook de huizen met interieurstijlen, zoals landelijk, klassiek en bohemian voorzien van een passend design schoenenrek. De Ena schoenenkast van Gazzda heeft lichte kleuren en natuurlijk elementen, perfect voor een Scandinavische woonstijl! Deze design schoenenkast is ook makkelijk te gebruiken om andere spullen in op te bergen, denk hierbij aan sjaals, mutsen sleutels. Zo heb je alle benodigdheden bij elkaar voor je van huis vertrekt, ideaal!

Design schoenenrekken en schoenenkasten in allerlei materialen

Waar veel mensen niet op letten is het materiaal en hun kenmerken, gelukkig zijn wij van Flinders altijd scherp en vertellen wij je hier graag meer over. Een design schoenenrek wordt door het ene huis heel intensief gebruikt en door het andere huis nauwelijks. Materialen zeggen veel over de levensduur en het onderhoud. Houd je van gemak en besteed je liever niet te veel aandacht aan het onderhoud? Kies er dan een die makkelijk schoon te houden is. Ook is het materiaal bepalend voor het uiterlijk. Zo staat een houten schoenenrek perfect in een landelijk interieur, waar veel natuurlijke materialen gebruikt worden. Het Sko schoenenrek van Normann Copenhagen heeft een basis van essenhout en gaat hier prachtig in op. Welke schoenenkast heeft jouw huis nodig?

Design schoenenkasten en schoenenrekken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design schoenenrekken en schoenenkasten van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een product van een specifiek merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.