Krukjes

Design krukjes

Design krukjes zijn uniek, makkelijk in gebruik en luxe. We hebben bijvoorbeeld krukjes van hout, kunststof, staal en keramiek. In sommige gevallen worden zelfs meerdere materialen gebruikt. Dit leidt tot prachtige designs, maar ook tot handige functies zoals verstelbare hoogtes. Krukjes zijn vaak klein, waardoor ze relatief weinig ruimte innemen. Toch zijn er binnen het assortiment van design krukjes opmerkelijk veel formaten. De Frama Adam krukjes hebben allemaal ongeveer hetzelfde design, maar hebben toch kleine verschillen in grootte en vorm. Dit geldt natuurlijk ook voor de velen andere design krukjes uit ons aanbod. Hierdoor weten wij zeker dat er ook voor jouw huis een geschikte bij zit.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 166 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 166 producten Terug naar boven

Design krukjes in de hal

Eén van de vele plekken waar design krukjes goed van pas komen is in de hal. De hal wordt in menig huis gebruikt als opbergplaats. Om nou alles pontificaal op de grond te zetten is ook zo wat. Daar hebben we design krukjes voor! Of natuurlijk voor de kleintjes in huis die niet bij hun jas aan de kapstok komen. De krukjes van Skagerak zijn hier perfect voor. Deze zijn namelijk gemaakt van eiken, een stevige houtsoort. Deze krukjes zijn makkelijk om even op de klimmen of om wat essentials op neer te leggen. Van dit soort óf juist in een hele andere stijl is een groot aanbod met praktische en stijlvolle exemplaren.

Design krukjes als statement piece

Met keuze uit ruim 100 design krukjes, kun je je vast wel voorstellen dat er heel veel ontwerpen nodig zijn om de krukjes nog van elkaar te onderscheiden. Wij, van Flinders, kunnen je vertellen dat dit zeker het geval is. Hierdoor zijn de meest excentrieke designs tot stand gekomen. Zo is een design kruk niet alleen handig, maar ook ideaal om een ruimte, zoals de hal, compleet te maken met een eyecatcher. De pols potten krukjes hebben dit ongetwijfeld in zich. Hier heeft werkelijk elk design een andere vorm met wederom een andere, karakteristieke afwerking. Deze design krukjes zullen meteen iedereens aandacht trekken, welke trekt jouw aandacht?

Design krukjes bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design krukjes van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar design opbergers van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.