Deurmat bij Flinders

Een deurmat voor in de hal koop je bij Flinders. Een deurmat is een goede manier om je visite te ontvangen. Daarom hebben we verschillende deurmatten uitgezocht. Kies je voor een klassieke deurmat van Hay of ga je liever voor een opvallende deurmat van Droog. Waar je ook voor kiest, met een goede deurmat geef je net dat beetje extra sfeer aan je entree. Veel van onze producten hebben we op voorraad en kunnen morgen al bij jou thuis afgeleverd worden. Flinders verzendt gratis.

Lees verder »
  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een deurmat voor in de hal

Een design deurmat in de hal is natuurlijk een perfecte binnenkomer. Zorg dat je gasten zich meteen welkom voelen door een prachtige deurmat voor ze neer te leggen. Heet je iedereen welkom met de Hello deurmat van Bloomingville of breng je een glimlach op ieders gezicht met de Star deurmat?

Vragen over een deurmat? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een deurmat. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem per mail contact met ons op. Of wil je een design deurmat liever eerst in het echt bekijken? Flinders heeft een winkel in Zaandam waar onze deurmatten aanwezig zijn of op aanvraag te bezichtigen zijn.

Naast deurmatten heeft Flinders de mooiste vloerkleden, kapstokken en opbergers voor de hal.

Naar boven