Design deurmatten voor in de hal

Een design deurmat in de hal is natuurlijk een perfecte binnenkomer. Zorg dat je gasten zich meteen welkom voelen door een prachtige deurmat voor ze neer te leggen. Ga je voor de gestreepte HAY Stripes And Stripes deurmat of ga je voor een deurmat met franjes. De Ferm Living Block deurmat maakt het binnenkomen in huis nét wat gezelliger. Voor welke deurmat kies jij?

Design deurmatten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design deurmatten van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar deurmatten van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem contact met ons op per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast design deurmatten heeft Flinders de mooiste design vloerkleden, design kapstokken en design opbergers voor de hal.