Opbergers

Design opbergers

De hal is dé plek in huis waar je belangrijke dingen kan vinden. Hier loop je tenslotte altijd even doorheen voordat je het huis verlaat. Om te voorkomen dat je dingen kwijtraakt of gewoon een enorme rommel creëert, hebben wij een breed scala aan design opbergers. Gezien de hal meestal de entree is, is het natuurlijk van belang dat de opbergers er prachtig uitzien. Aangezien iedere hal anders is, hebben wij een selectie gemaakt van de meest uiteenlopende varianten. Zo is er keuze uit compacte wandplanken, maar is het ook mogelijk om een dressoir te kiezen uit de High on Wood collectie van Zuiver. Kortom, genoeg mogelijkheden om rondzwervende spullen op te bergen zodat je (bijna) nooit meer wat kwijtraakt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 57 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 57 producten Terug naar boven

Opbergen wat je maar wil in de design opbergers van Flinders

Bij het assortiment design opbergers is nagedacht over alle essentiële spullen voor in de hal. Van Esch heeft bijvoorbeeld een aantal verschillende paraplubakken. Deze gaan van groot naar klein en hebben allemaal een eigen look en feel. Ook kun je tussen de design opbergers schoenenrekken, bijzettafels, wandplanken en manden vinden. Op deze manier kun je de hal helemaal samenstellen naar eigen wens. Een dressoir om de grotere spullen in op te bergen, een wandplank voor kleine dingen met aparte vakjes voor je sleutels en manden voor sjaals en andere accessoires zodat je altijd alles binnen handbereik hebt. Tover de hal om tot een fijne plek om al je essentials in te bewaren met de design opbergers van Flinders.

Designer opbergers van topmerken

Om iedereens woondromen na te jagen gaan wij altijd op zoek naar de mooiste en beste interieurproducten. Dit geldt ook voor design opbergers, een productsoort dat erg functioneel is. Maar alleen functionaliteit is niet genoeg. Elke opberger heeft een ander ontwerp, dat past bij een andere inrichting of persoonlijke smaak. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Componibili collectie van Kartell, dit is een unieke serie met flexibele opbergmeubels. De meeste opbergkasten uit deze collectie zijn stapelbaar, verkrijgbaar in verschillende kleuren en stevig van ontwerp. Ook de rest van de design opbergers zijn van kwaliteit met een karakteristiek uiterlijk. Dit allemaal zodat de opbergers een leven lang mee kunnen én tegelijkertijd jouw interieurdromen waar kunnen maken.

Design opbergers bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design opbergers van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar design opbergers van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.