Naar boven

Design spiegels bij Flinders.be

Design spiegels voor de hal koop je bij Flinders. Design spiegels zijn een makkelijke manier om je hal ruimter te doen tonen. Bovendien geven onze unieke design spiegels een speciale uitstraling aan je inkomhal. Veel van onze producten hebben we in voorraad en kunnen morgen al bij jou thuis geleverd worden. Flinders verzendt gratis in de hele Benelux.

Sorteren op

1-36 van 39 producten

Design spiegels in de hal

Design spiegels in je hal vervullen een tweedelige functie. Allereerst lijkt je hal er groter door, maar daarnaast kan je, voordat je de deur uitgaat, nog even controleren of alles er naar behoren uitziet. Onmisbaar dus eigenlijk, een spiegel in je hal, en als je kiest voor een speciaal exemplaar is het ook meteen een blikvanger bij binnenkomst. Een goed voorbeeld is de stralende Alessi Blow Up spiegel, of de kunstzinnige Goods Benno spiegel die ontworpen is door Benno Premsela. De Gubi Adnet spiegel blijf een favoriet. Een handig exemplaar is de Wall Wonder spiegel van Ferm Living: een spiegel en opberger in één.

Vragen over design spiegels? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kan natuurlijk vragen hebben over een van onze design spiegels. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem per mail contact met ons op. Of wil je een design spiegel liever eerst in het echt bekijken? Flinders heeft een winkel in Amsterdam waar onze spiegels aanwezig zijn of op aanvraag te bezichtigen zijn.