Sorteren op

1-36 van 287 producten

Design spiegels in de hal

Design spiegels in je hal vervullen maar liefst 3 functies. Ten eerste laat dit een hal groter en ruimtelijker lijken, ten tweede kun je altijd nog even controleren of alles er naar behoren uitziet. Als laatste is het een leuk accessoire die de hal bijvoorbeeld uitnodigend laat lijken of gewoon mooi past in het interieur. De organische lijnen en een fraai messingkleurig frame maken de Pond spiegels van Ferm Living een ware toevoeging. Als je helemaal weg bent van organische spiegels, is het een idee om de druppelvormige Pond spiegels, of natuurlijk andere design spiegels met elkaar te combineren. Deze 3 functies lijken ons genoeg om te kunnen stellen dat een spiegel in de hal onmisbaar is!

Design spiegels voor jou

Elke hal is anders. Een hal kan smal, ruimtelijk, hoog, laag of klein zijn. Dit maakt het natuurlijk essentieel om verschillende formaten design spiegels aan te bieden. Naast de praktische essenties, is een spiegel die bij het interieur past ook geen overbodige luxe. Daarom heeft elke spiegel andere details wat betreft vorm, kleur en afwerking. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de spiegels van pols potten. Hier is keuze uit ovale spiegels, ronde spiegels, staande spiegels of zelfs eentje met een marmeren frame. Deze spiegels zijn allemaal vrij gedurfd, maar voor de liefhebbers zijn er natuurlijk ook klassiekere modellen in het assortiment van design spiegels. Het is maar net waar jij naar op zoek bent.

Design spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design spiegels van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar design spiegels van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Spiegels
Filters
Merken
Kleur
Woonstijl
Herkomst
Ontwerper
Prijs
>>
<<
   
Update