Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Design van Market Set

In het zuiden van Frankrijk, net naast Bordeaux, ontwerpt het designmerk Market Set al sinds de jaren 70 prachtige lichtstukken. Geen alledaagse bureaulampen, maar verlichte kunstwerken, ontworpen voor het middelpunt van de aandacht. Market Set haalt haar kracht uit het jonge team en de lokale fabricatie waardoor de lampen zich niet alleen als top-of-the-range positioneren, maar ook nieuwe collecties van artistieke, betaalbare luxe garanderen. De verlichting van dit Franse merk brengt zo niet alleen licht, maar ook een verhaal in huis. Verhalen van verre oorden, zoals bijvoorbeeld Singapore en Formentera, of verhalen van jonge ontwerpers. Klinkt inspirerend, nietwaar?

Market Set: jong en groen

Door het enthousiaste en jonge team lukt het Market Set telkens weer niet alleen de trend te volgen, maar zelf te presenteren. Market Set volgt geen andere merken, maar ziet zichzelf meer als pionier in de designwereld. De lampen van dit Franse merk ademen finesse en kwaliteit. Niet gek, want Market Set produceert in een werkplaats van topkwaliteit waar elk product individueel wordt gecontroleerd voordat het wordt verpakt en verstuurd. Zodoende gaan de lampen van Market Set een eeuwigheid mee. Daarnaast zet Market Set zich in voor duurzame ontwikkeling: steeds vaker bevatten de producten FSC-gecertificeerd hout. Zo wordt licht het groene hart van je interieur.

Tijdloze lampen van Market Set

Grafische lijnen vormen de basis van de lichtwerken van Market Set waarmee ze het licht op een bijzondere manier verspreiden. Deze tijdloze ontwerpen creëren poëtische voorstellingen in huis en leiden tot gesprekken en verhalen. Market Set geeft bezinning aan een simpel voorwerp, de lamp, zonder de functie voorbij te gaan of uit het oog te verliezen. Deze waarden van Market Set zie je prachtig terug in de collecties. Zo combineert Massaï elegantie met een warme ambiance, resulterend in een lichtgevend kunstwerk in jouw huis. De Screen collectie oogt Oosters, brengt warmte en licht en staat in het middelpunt van de aandacht. Het zijn lampen waar je jarenlang plezier van hebt en die je misschien wel weer even terug laten denken aan die geweldige vakantie in een tropisch oord. Bekijk hier onze 10 top Flinders hanglampen.

Market Set bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Market Set. Dat betekent dat wij alle Market Set producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Market Set. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Market Set veilig en vertrouwd online bestelt.