Market Set Screen

De Screen collectie van Market Set neemt je mee op reis. Deze collectie is beïnvloed door de voorouderlijke Japanse techniek van Yakisugi. Deze techniek bestaat uit het verbanden van hout op het oppervlak om het te beschermen en het voor langere tijd mee te laten gaan. Een prachtige benadering naar duurzaamheid. Het assortiment van deze armaturen met de vintage rieten schermen heeft een vierkant weefsel. Dit maakt de lamp tijdlozer, maar met name vooral prachtig om te zien. Van hanglampen tot tafellampen en wandlampen: het aanbod van deze lampenserie is wat dat betreft heel breed. En wat deze collectie zo gaaf maakt, is dat je een volledige ruimte met de lampen kan omtoveren tot een schitterend geheel. Zowel aan als uit: je verbaast je elke dag weer. Neem bijvoorbeeld de Screen XXL hanglamp.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Market Set

Market Set is een Frans merk van de Corep Lighting group sinds 1970 in Bègles in Gironde. Market Set licht op dankzij een nieuwe artistieke richting die twee merkuniversums bevat: voor mannen en voor vrouwen. Voor mannen is deze elegant. Het merk geeft daar een prominente plaats aan messing en marmer in verschillende variaties. Betaalbare luxe en een decoratieve geest. Zowel elegante als tijdloze grafische lijnen vormen de definitie van de mannelijke kant van het merk. Voor vrouwen brengt dit merk hot en cold komen samen om de sexy en glamoureuze kant van het merk te onthullen. De opeenstapeling van geometrische vormen onthult een opzichtig groot design. Goud, iriserende materialen en parelmoer reflecties warmen op en zorgen voor een vrouwelijke touch.

Genot om naar te kijken: Screen lampen van Market Set

De Screen collectie van Market Set zal kosten wat het kost altijd de aandacht trekken van jouw gasten, want hij is simpelweg gewoon adembenemend. Hij steelt de show, maar wel op de perfecte manier. Deze designlampen zijn namelijk uniek en stralen tegelijkertijd rust uit. Ze zullen aan elke ruimte sfeer toevoegen. Of het nou komt door zijn design of door zijn manier van verlichten: je kunt ze prachtig met elkaar combineren op jouw manier. Zo is het fraai om bijvoorbeeld de Screen hanglamp Cannage als blikvanger jouw eetkamer op te laten vrolijken. Om het geheel volledig af te maken, is het de perfect combinatie om de wand hier aan mee te laten doen en daar de Screen wandlamp dubbel Cannage op te hangen.

Market Set Screen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Market Set. Dat betekent dat wij alle producten uit de Screen collectie van Market Set kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Market Set. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.