POLSPOTTEN Outlet

POLSPOTTEN outlet

POLSPOTTEN producten tegen fikse kortingen, klikt dat als muziek in de oren? Neem dan een kijkje bij de POLSPOTTEN outlet. Op deze pagina vind je de mooiste producten van POLSPOTTEN met wel een heel aantrekkelijk prijskaartje. Omdat de producten uit de POLSPOTTEN outlet bijvoorbeeld gebruikt zijn in de showroom, of model hebben gestaan in een fotoshoot, bieden we deze producten aan tegen kortingen tot wel 40%! Vaak is de verpakking beschadigd of ontbreekt deze. Ook vind je in de POLSPOTTEN outlet designmeubels die vervangen zijn door een nieuwe collectie. Neem een kijkje tussen de mooie lampen, salontafels en woonaccessoires van POLSPOTTEN en ontdek hoe voordelig design kan zijn.
  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 149 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 149 producten Terug naar boven

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je huis zo voorziet van schitterende design items van POLSPOTTEN.

POLSPOTTEN outlet bij Flinders

De POLSPOTTEN outlet van Flinders is de perfecte plek om een uniek en betaalbaar design product te bemachtigen. Flinders is officieel dealer van POLSPOTTEN. Dat betekent dat wij alle producten van POLSPOTTEN kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van POLSPOTTEN en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.