Sorteren op

1-36 van 873 producten

HAY meubels: profiteer van kortingen tot 40%!

Het Deense designmerk HAY werd in 2002 door Mette en Rolf Hay opgericht en is sindsdien ontzettend populair. HAY staat voor betaalbaar en duurzaam design en laat zich inspireren door Deens design uit de jaren 50 en 60. Het is het doel en de wens van HAY om mooie designproducten van hoge kwaliteit voor een zo’n groot mogelijk publiek aan te bieden. Je kunt bij onze HAY outlet terecht voor onder andere HAY eetkamerstoelen, HAY barkrukken, HAY tuinmeubelen en HAY tafels. De HAY outlet kan er elke dag weer anders uitzien. Houd de HAY sale daarom goed in de gaten. Misschien staat je favoriete design stoel er vandaag niet op, maar over een week wel.

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je huis zo voorziet van schitterende designverlichting.

HAY outlet bij Flinders

De HAY outlet van Flinders is de perfecte plek om een uniek en betaalbaar design product te bemachtigen. Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten van HAY kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van HAY en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY Outlet
Filters
Hoofdcategorie
Tweedekansje
Kortingspercentage
Productsoort
Subcategorie
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Op voorraad?