Emu Outlet

Emu outlet

Helemaal weg van de tuinmeubelen van Emu? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. In de Emu outlet vind je namelijk de mooiste tuinmeubelen van Emu met hoge kortingen. Misschien was jij net op zoek naar dat ene tafeltje, maar was hij net iets te prijzig. Sla dan nu snel je slag. Tafels, stoelen, zitkussens en nog zoveel meer vind je terug in de outlet van Emu. De kortingen kunnen oplopen tot wel 50%! Mooie designtuinmeubels voor een zacht prijsje. De meubels uit de outlet van Emu zijn bijvoorbeeld gebruikt voor een fotoshoot of hebben als showroommodel in de winkel gestaan, waardoor de verpakking ontbreekt. Daarom bieden wij deze designmeubelen aan tegen hoge kortingen. Kortom, bekijk de Emu outlet en ontdek hoe voordelig design van Emu kan zijn!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-24 van 24 producten Sorteren op 1-24 van 24 producten Terug naar boven

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je huis zo voorziet van schitterende design items van Emu.

Emu outlet bij Flinders

De Emu outlet van Flinders is de perfecte plek om een uniek en betaalbaar design product te bemachtigen. Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij alle producten van Emu kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Emu en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.