Tom Dixon Outlet

Tom Dixon outlet

Neem een kijkje in de Tom Dixon outlet! Hier vind je alle designtoppers van Tom Dixon, nu met een wel heel voordelig prijskaartje. Op deze pagina profiteer je van kortingen tot wel 40%. Klink te mooi op waar te zijn? Nee hoor, de producten uit de Tom Dixon outlet bijvoorbeeld gebruikt zijn in de showroom, of model hebben gestaan in een fotoshoot. Het is ook mogelijk dat de Tom Dixon producten retour gestuurd zijn door klanten of producten die vervangen zijn door een nieuwe versie. Vaak ontbreekt hierdoor de verpakking. Bekijk op deze pagina de diverse producten van Tom Dixon, van stoelen tot woonaccessoires, en ontdek hoe voordelig design kan zijn!
  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 67 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 67 producten Terug naar boven

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je huis zo voorziet van schitterende design items van Tom Dixon.

Tom Dixon outlet bij Flinders

De Tom Dixon outlet van Flinders is de perfecte plek om een uniek en betaalbaar design product te bemachtigen. Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten van Tom Dixon kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Tom Dixon en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.