Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Krok collectie Krok collectie

Kapstokken Kapstokken

Sticks collectie Sticks collectie

Slide collectie Slide collectie

Sorteren op 1-36 van 68 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 68 producten Terug naar boven

Van Esch garderobe

Of het nu om een woning of om een bedrijfspand gaat - de entree zegt veel over de bewoners en werknemers die er gebruik van maken. Van Esch is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van designkapstokken, -haken, -kleerhangers, -paraplubakken en -tijdschriftenrekken. In 1972 start Hendrik Jan Willem van Esch vanuit Rijswijk met de productie van kapstoksystemen. Ontwerper Gerard Kerklaan bedacht de huisstijl en stelde het productprogramma samen. Deze doe-het-zelf mentaliteit is typerend voor dit merk. Sinds 1988 staan Ad en Simon van Esch aan het roer van het bedrijf van hun vader. Zij verruimen de blik van het bedrijf. Ad en Simon gaan in zee met verschillende ontwerpers die een nieuwe impuls geven aan de collectie. In eerste instantie wordt de collectie vrijwel volledig in eigen huis geproduceerd. Tegenwoordig is de productie deels uitbesteed waarmee Van Esch beter gebruikmaakt van de kwaliteit van gespecialiseerde toeleveranciers. Maar de pijlers zijn hetzelfde gebleven: ontvangen, presenteren en opbergen. Bekende producten van Van Esch zijn de Tree hooked, Tertio Juno, Tubulus T en de Chase kapstok.

Het belang van een goede ontvangst

Want wie goed ontvangen wordt, voelt zich direct welkom. De inrichting van de entree speelt daarbij een voorname rol. Het is dé plek waar een particulier of een bedrijf zich kan presenteren. Het is dus een soort visitekaartje. Het is de plek waar bezoekers een jas, paraplu of tas achterlaten. Van Esch biedt voor iedere entree of ontvangstruimte een unieke oplossing. Voor het ontwerp daarvan werken zijsamen met getalenteerde ontwerpers uit binnen- en buitenland die de markt perfect aanvoelen. Ze zijn in staat om de collectie voortdurend aan de wensen van de tijd aan te passen. De collectie van Van Esch is erg breed: van kapstokken, garderobesystemen en lockers tot brochurestandaards en vitrines. Maar ook van spiegels tot sidetables. De tijdloze ontwerpen zijn niet alleen geschikt voor kantoren, ziekenhuizen, musea en hotels, maar zeker ook voor thuis. Een aanrader is de Tertio kapstok.

Van Esch bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Van Esch. Dat betekent dat wij alle producten van Van Esch kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.