Van Esch

Van Esch is al sinds 1972 hét bedrijf dat zich specialiseert in het maken van slimme systemen voor het opruimen en ordenen van woningen en bedrijven in heel Nederland. Maar waar in 1972 Jan Willem van Esch de opbergsystemen vanuit zijn kelder in Rijswijk maakte, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een echte autoriteit op het gebied van opbergsystemen. Ze werken regelmatig samen met nieuwe ontwerpers zodat de collectie van Van Esch altijd vernieuwend en verrassend blijft. Bij Van Esch hechten ze daarnaast ook grote waarde aan maatwerk. Elk huis vereist immers een andere oplossing als het om opruimen gaat. Vandaar dat de producten van Van Esch veelal in verschillende afmetingen beschikbaar zijn.

Van Esch Tubulus: netjes opgehangen

Hoewel een kapstok die slechts bestaat uit een roestvrijstalen buis natuurlijk heel strak en stijlvol staat, kun je jouw jassen niet ophangen aan een buis. Vandaar dat de Van Esch Tubulus collectie eveneens een aantal kleerhangers in hetzelfde thema bevat. Jij kunt al jouw jassen, colberts en blazers ophangen aan de Tubulus 80 Kleerhanger. Omdat Van Esch geen Van Esch zou zijn als ze geen maatwerk zouden leveren, zijn zelfs de keerhangers beschikbaar in verschillende maten. Voor iedereen die zijn of haar kleerhangers liever een slagje groter heeft, heeft Van Esch ook de Tubulus 100 kleerhanger

Van Esch Tubulus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Van Esch. Dat betekent dat wij alle producten uit de Van Esch Tubulus collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.