Babyspeelgoed

Design babyspeelgoed

Design babyspeelgoed is niet alleen functioneel, maar vormt ook een stijlvolle aanvulling in de babykamer en is enorm kindvriendelijk. De bijzondere ontwerpen maken dat al het babyspeelgoed goed in de smaak valt bij de allerkleinste kinderen. Binnen het assortiment babyspeelgoed maken we in grote lijnen onderscheid in knuffels, (muziek)mobiels, tuimelaars, wagenspanners en puzzels. Zo zit er speelgoed tussen wat het al goed doet als de baby net is geboren, maar vind je ook producten die perfect van pas komen als de baby’s echt kunnen zitten en spelen. Om een beter beeld te krijgen van de collectie babyspeelgoed, raden we je aan om een kijkje te nemen en te ontdekken welke opties er voor jou liggen. Je vindt trouwens niet alleen babyspeelgoed dat leuk is om voor je eigen kind te kopen, maar misschien nog wel veel leuker is om te geven.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 74 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 74 producten Terug naar boven

Ultrazachte knuffels als babyspeelgoed

Vooral de allerjongste baby’s zijn vaak gek op babyspeelgoed in de vorm van knuffels. En met een beetje geluk wordt zo’n knuffel een vriend voor het leven. Zo’n knuffel waar je kind haar of zijn hele jeugd mee slaapt, speelt en reist. Sebra en Done by Deer hebben een rijkelijk gevuld assortiment boordevol knuffels waar menig kinderhart sneller van gaat kloppen. De knuffels zijn vaak enorm zacht, zien er super vriendelijk uit en hebben een prachtig design waardoor het helemaal niet erg is als deze ergens door het huis slingert. Van krokodillen tot olifanten en van beren tot konijnen. Van kunststof tot katoen. En van meisjes- tot jongensexemplaren. Eén ding is zeker: alle knuffels zijn heel zacht en super kindvriendelijk zodat je je kind zonder zorgen kunt laten spelen met een van deze exemplaren.  

Babyspeelgoed van Scandinavische merken

In de Scandinavische landen en in het bijzonder Denemarken weten ze als geen ander waar babyspeelgoed aan moet voldoen en hoe dit eruit moet komen te zien. De merken Sera, Ferm Living en Done by Deer weten tot de mooiste ontwerpen te komen die menig kind veel plezier geeft en gunt. Zo doen de muziekmobiels het goed boven de box of het bedje terwijl de speelmatten het perfect doen als vermaak voor je kleintje in de woonkamer. De wagenspanners zijn weer erg leuk wanneer je met je kind op pad gaat en hij of zij in de kinderwagen ligt. Dit geeft je kind goed vermaak. Het valt op dat de Scandinaviërs ook in babyspeelgoed die rustige, natuurlijke tinten, de functionaliteit en de natuurlijke materialen niet uit het oog verliezen.

Babyspeelgoed bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij al het babyspeelgoed van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.