Naar boven

Design kinderlampen

In de collectie design kinderlampen vind je bijzondere verlichting van onder meer Ferm Living, Kartell, Sebra en Seletti. En dat in alle soorten en maten. Van een lamp in de vorm van een olifant tot een lamp die veel wegheeft van een cactus. Niets is te gek en juist die herkenbare vormen vinden kinderen leuk. En hoe leuk is het als kinderen zo’n lamp als een van hun beste vrienden gaan zien. Door de gevarieerde collectie kinderlampen is er voor elk hoekje van de kamer wel een passend exemplaar te vinden: van wandlampen en hanglampen tot vloerlampen en tafellampen. Naast de soort verlichting vind je ook kinderlampen in verschillende kleuren, materialen en vormen. Door voor een stijlvol exemplaar te gaan in een frisse kleur, fleur je deze ruimte al gauw op en geef je hem extra sfeer. Heb jij al een favoriet op het oog?

Sorteren op

1-36 van 46 producten

Hoe kies je een kinderlamp uit?

Om tot een kinderlamp te komen die helemaal past in de stijl van een baby- of kinderkamer is het handig dat je van tevoren nadenkt over de eisen waar deze aan moet voldoen. Heb je een hanglamp nodig of ben je meer op zoek naar een vloerlamp? De uitstraling van een lamp speelt vaak ook een grote rol bij de keuze voor een kinderlamp. Mag hij roze zijn of moet de kinderlamp een neutrale kleur hebben? Als je er eenmaal over uit bent, is een lichtbron natuurlijk ook van essentieel belang. De lichtbron verspreidt uiteindelijk fel licht of juist zacht licht. Het is maar net wat je wilt. Zacht licht geeft bijvoorbeeld net wat meer sfeer aan een ruimte. En dan hebben we het nog geeneens over dimmen gehad. Het is belangrijk om te weten dat niet alle kinderlampen dimbaar zijn. We helpen je een handje door bij elke lamp aan te geven of je deze kunt dimmen.

Kinderlampen in de Scandinavische stijl

Ben jij groot fan van de Scandinavische woonstijl? We kunnen wel zeggen dat deze rust uitstraalt en ondertussen wel fraaie ontwerpen en natuurlijke materialen laat zien. En dat is misschien wel precies wat je zoekt voor de baby- of kinderkamer. Een kamer waar jouw kind helemaal tot rust komt. En om dat te realiseren, kan de diverse collectie kinderlampen van het Deense Ferm Living je daar perfect bij helpen. De vrolijke vormen, vrij neutrale kleurtjes en stijlvolle materialen maken deze kinderlampen tot exemplaren die je eenvoudig in zo’n ruimte integreert. Een ander merk van Deense bodem is Sebra. De kinderlampen hebben een ietwat industrieel karakter, maar passen door de vriendelijke vormen en vrij neutrale kleuren toch perfect thuis in de Scandinavische stijl.

Kinderlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle kinderlampen van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail of chat. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.