Commodes

Commodes

Commodes zijn bij uitstek de plek waar je een baby kunt verschonen. Dit associeer je daarom ook direct met baby’s. Het is helemaal handig als een commode ook een of meerdere lades bevat zodat je alle verschoonspullen eenvoudig daarin kunt opbergen en tevoorschijn kunt halen als je het nodig hebt. Daarnaast is dit de ideale plek waar je een baby op kunt aankleden. In de lades is het daarom handig om luiers, rompertjes, kleertjes en meer neer te leggen zodat je dat direct bij de hand hebt. Een commode vormt een belangrijk onderdeel van de babykamer en daarom mag je daar bij de aankoop best wat extra aandacht aan besteden. Deze collectie laat je kennismaken met de merken SebraDone by Deer en WOOOD die elk op hun eigen manier dessins, kwaliteit en functionaliteit in hun commodes verwerken. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Waar moet een commode aan voldoen?

Bij de keuze voor een commode is het belangrijk dat hij aan je eisen voldoet. Hij moet vast heel praktisch zijn, je wilt er genoeg kleertjes en verschoonspullen in kunnen opbergen en je wilt misschien ook wel dat hij een stijlvol onderdeel van de babykamer vormt. Los daarvan speelt de hoogte van een commode ook een essentiële rol. Het is handig om te kijken hoe lang je zelf bent en hoe hoog de commode is die je op het oog hebt om te zorgen voor een juiste houding achter zo’n meubel. Om ervoor te zorgen dat alle meubels voor de babykamer ook daadwerkelijk passen, kun je het best van tevoren kijken hoe groot je commode bijvoorbeeld mag zijn. Dit kan je keuze ook al makkelijker maken. 

Stijlvolle commodes van verschillende merken

Dat een commode een van de basiselementen van een babykamer vormt, weten we allemaal. Om dit product te laten voldoen aan je eisen, moet hij passen bij de rest van de babykamer. In ons diverse assortiment vind je verschillende commodes die elk op hun eigen manier hun steentje bijdragen aan de ideale babykamer. Neem bijvoorbeeld de Commode kast van het Deense merk Sebra. Hij is in verschillende kleurtjes verkrijgbaar en we kunnen wel zeggen dat hij multifunctioneel is. Heb je na verloop van tijd dit aankleedmeubel niet meer nodig? Dan haal je het bovenste deel er vanaf en tover je je commode om tot een stijlvolle kast die ook goed van pas komt in deze ruimte. Met een bijpassend aankleedkussen van dit merk maak je zo’n commode helemaal af en geef je een baby extra comfort. 

Commodes bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle commodes van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.