Van ledikant naar kinderbed

Veel ledikanten kun je door bepaalde aanpassingen aan te brengen omtoveren tot een echt kinderbed. Hierdoor kan een kind heel wat jaren plezier hebben van dit product. De ledikanten van Sebra en Done by Deer spelen hier perfect op in. Je kunt bijvoorbeeld de zijkant van zo’n product verlagen of de voorkant eraf halen. Er zijn ook ledikantjes die je kunt verstellen in hoogte en waar je het frame van het onderste deel af kunt halen. Als je een bed kiest uit deze collectie, kies je voor multifunctioneel design waar je jarenlang plezier van hebt. Hierdoor kies je automatisch voor een duurzaam stuk design en door het ontwerp is het logischerwijs een kindvriendelijk product dat je in huis haalt. 

Ledikanten in verschillende soorten en maten

Het assortiment laat ledikanten zien in verschillende dessins, kleuren en afmetingen. Zo kun je eenvoudig een kinderbed uitzoeken dat past in de ruimte die je voor ogen hebt. Het Done By Deer Baby kinderbed 60x120 is het meest compacte ledikantje dat in vier kleurtjes verkrijgbaar is waaronder de kleuren roze en blauw. Dat is ideaal voor degenen die een babykamer graag veel roze of blauwe details meegeven. Ga jij toch liever voor een meer neutrale variant? Dan is een van de Yomi kinderbedden van Sebra misschien wel iets wat je zoekt. Het toegankelijke design, de neutrale kleuren en de vele mogelijkheden maakt zo’n bed tot een gewild exemplaar dat het goed doet in menig interieur.

Ledikanten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle ledikanten van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar ledikanten van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.